Daca ar avea chestii ok de vazut de ce nu... daca sunt prostiile pe care pe avea antena1 sau protv nu mersi.
De unde vrei sa stim daca s-ar abona cineva din moment ce nu stim ce continut ar avea acest presupus serviciu? Ma indoiesc ca ar putea sa apara un serviciu romanesc care sa se bata cu Netflix, Hulu, Disney Plus, Amazon Prime, HBO Max, Peacock, etc.
Tu intrebi de plictiseala asa, sau vrei sa lansezi tu un serviciu de streaming cu desene animate piratate?
Ehem... si acolo vom vedea ce la ce pret?
Cinematografia in Romanica ia o curba destul de logaritmica in termeni de calitate per cantitate produsa, decat sa vad niste "actori" care citesc de pe teleprompter de nu-ti iau gandul ca totul este o mascarada regizata in cel mai prost mod, mai bine raman la cei care se pricep... sau care incearca sa se priceapa.
Ce român s-ar abona la Peacock (are conținut doar în limba engleză)? Adică să dea bani pentru ce. Pentru conținut în limba engleză. Mai bine se abonează pe Netflix. Și eu oricum mă gândeam dacă cineva ar face un serviciu de streaming ca Netflix (filme, seriale, documentare, desene animate, etc).
Conținut atât românesc cât și străin cu traducere în limba română.
1. FIlme Românești
2. Filme Clasice Mai Vechi
3. Filme Moderne
4. Documentare
5. Desene Animate (inclusiv conținut vechi, nedisponibil pe internet)
etc
6. Seriale
7. Diverse
Și să aibă și unele seriale de pe Netflix.
Avem deja un serviciu de streaming românesc (antena play).
Nu cred că plătește cineva pentru câteva seriale/show-uri exclusive.
Sunt curios cine ar putea dezvolta acest serviciu de streaming sa plateasca atatea milioane de euro pentru drepturi de difuzare.
Asa si?
crezi ca isi arunca banii asa pe investitii neprofitante
Până la urmă tu ești băiat sau fată (că știu că scria că ești fată acum scrie că ești băiat)?
Până la urmă ce ești?
Eram numai curios. Apropo cu ce vrei să te combin? Cu natriu sau cu potasiu?
Nu merci. Și nu e treaba ta cine sunt eu. Apropo. Jos cu homosexualii.
Raule, ziceai ca vrei sa ma combini si acum refuzi
Am întrebat cumva cine ești? ca nu-mi amintesc
Jos cu tine btw
Nu te iert. Poate daca faci 1000 flotări pana la miezul nopții
anonim_4396 întreabă: