| AaaaBaaaA a întrebat:

De aseara un gand nu-mi da pace... Mi-am adus aminte ca acum cativa ani dupa ce Minimax isi termina transmisiunea era inlocuit de un program Animax. Informatii despre Animax nu sunt prea multe, mai ales despre ce animeuri difuza. Cum puteam sa il urmaresc cand mergeam la bunica in vacanta de vara, nu mai stiu exact ce urmaream dar imi amintesc senzatia de frica (frica mult spus... neliniste) care mi-o un anime anume. Nu sunt sigur ca imi amintesc cum trebuie dar am senzatia ca era un anime cu vampiri/elevi care aveau ceva lupte sau misiuni speciale nu sunt sigur. Am clar o secventa in minte unde erau pe un bloc ceva de genu si participau la un fel de lupta. De notat nu stiu daca e un singur anime sau doua amestecate in mintea mea, dar erau difuzate undeva dupa ora 10 seara. Asa ca daca stiti la ce ma refer va rog ajutati-ma! Cum se zice pe aici, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Justme1997 a răspuns:

Destul de vag dar poate seamănă, cred ca dadea animeurile astea: trinity blood, vampire knight, soul eaterDestul de vag dar poate seamănă, cred ca dadea animeurile astea: trinity blood, vampire knight, soul eater

2 răspunsuri:
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Ce vremuri?, si eu ma uitam pe animax. Poate te referi la vampire knight, nu stiu...
Eu imi amintesc de altele doar ca nu au vampiri laughing

| AaaaBaaaA explică (pentru Justme1997):

Daaaaa vampire knight este
Mersi!