| ScliPitoruL a întrebat:

De ce credeti ca fox kids s-a anulat..pentru disney chanel?

Răspuns Câştigător
| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

rolling on the floor))), Amuzanta ultima faza laughing). Pai evident ca s-a anulat deoarece a fost cumparat de Dinet Channel pentru a atrage atentia copiilor. Jetix era perfect cum era el, avea niste desene superbe. acum Phineas si Ferb este singurul desen care este pe Disney Channel, mie sincer nu imi place, imi placea mai mult ala cu iepurii aia 2 ying yang eu, Viata cu Louie, Copii de la 402... multe desene frumoase. Acum daca vrei as si injura. Nu ma intereseaza daca iau avertizare sau ma baneaza pentru totdeauna nu stiu cine, au sters desenele copilarie mele care m-au marcat, si au fost foarte frumoase.Cam atat am avut de zis. Si canalul Cartoon Network a murit in cele din urma. Curaj caine Fricos, Ed Edd si Eddy si mai multe nu s-au mai continuat. Acestea erau canalele copilariei noastre.

6 răspunsuri:
| ZeHelp a răspuns:

A fost pur si simplu cumparat. Li s-a oferit o suma mare.

| cosmin2221 a răspuns:

Din cauza maniacilor de la Disney care nu au stiut sa isi faca postul singuri si sa lase Jetix in pace, acum au cumparat si Star War-ul, si Marvel-ul il aveau de destul de mult timp, in scurt timp o sa il vedem pe Mickey Mouse batandu-se cu Yoda pentru Minnie care dupa putin timp isi da seama ca e sora-sa si tacsu' adica Darth Duck o sa vina dupa el...

| cosmin2221 a răspuns:

Minimax a murit si el, stiti ca putem sa mergem la studiouri(mai multi) si sa le cerem ca niste oameni normali, copii din arhiva cu desenele?

| ingerasmotat a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Intr-adevar acum pe disney chanel sunt niste porcarii unele nici nu-ti vine sa te uiti a fost frumos la inceput cand au bagat primele,, desene" cu actori reali daracum parca vezi niste seriale care au episoadele intr-o dezordine totala si le repata iar si iar...

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru cosmin2221):

A fost sters definitv? Eu as vrea dar faza e ca ne-ar trebui un alt canal de desene pentru a fi la televizor. Eu numai am Minimax, chiar l-au desfintat?

| cosmin2221 a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Inca exista "mort" adica sunt doar desene "basinoase" care sunt prea urate pentru copii mici, din astea care te invata sa numeri si chestii de genu'

Întrebări similare