| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce în serialele cu muzica în limba spaniola difuzate de Disney Channel, Nickelodeon și Netflix fata rea și populara și fata bună care este protagonista devin surori vitrege? Am văzut deja 3 seriale în care se intampla asta și parca le copiază! Adică în Ratusca cea urata, Patricia și Antonella au devenit surori vitrege, în Violetta la fel Ludmila și Violetta au devenit surori vitrege și în Go vive a Tu Manera la fel Mia și Lupe erau surori vitrege! De unde vine chestia asta si de ce sunt atâtea seriale argentiniene în care fetele care sunt dușmane devin surori vitrege? Și mai observ ca îi copiază pe americani în sensul că fata rea și populara care este buna cântăreața și dansatoare are doua prietene și ea sta mereu un mijoc dandu-se drept lider : Antonella din Ratusca cea urata le avea pe Pia și Caterina, Gloria din Kally mashup tot asa avea doua prietene, Lupe din Go vive a Tu Manera le avea pe Sofia și Augustina iar Ambar din Soy luna le avea pe Delfina și Jazmin, doar Ludmila din Violetta o avea doar pe Natalia și Carmin din Bia o avea doar pe Mara și mie mi se pare îi copiază pe american în sensul că și Sharpay din High School Musical avea tot doua prietene, și Tess din Camp Rock tot doua prietene, culmea ca nu au mai fost prietenele ei la sfârșitul filmului și asa s-a întâmplat și în Soy Luna și în Go vive a Tu Manera! Și toate fetele rele din seriale cantau melodii pline de aroganta care erau toate cu,, noi suntem cineva și voi nu sunteți "! Știu ca eu ca adult și ca băiat nu ar trebui sa ma întreb chestia asta dar de ce sunt făcute toate serialele din Argentina pe aceleași calapod și de ce le imita pe cele din America? Voi ce părere aveți?

7 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ce părere să avem... Eu am părerea că pentru un bărbat de 20-și-ceva de ani te uiți la cam multe seriale pentru fetițe de 12 ani.

| 1onur a răspuns:

în industria Disney este la fel ca la Hollywood plini de pedofili!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru johnnny123):

Daca mi-ai fi citit și celelalte intrebari în loc sa ma iei în ras și sa răspunzi ironic la toate întrebările pe care le pun poate ti-ai fi dat seama ca eu nu ma uitam neapărat la seriale din astea ci am un prieten care are o sora mica care este obsedat de ele, le punea pe televizor și asa am aflat și eu de ele!

Asta dovedește clar nu prea ești atent la întrebări și nu mi-ai citit toate întrebările! happy

| 1onur a răspuns:

Dacă ai sa observi cu atenție! toți din industria Disney și actori din industria cea mai rea! de la Hollywood mulți au prins drumuri grav de greșite! Drogurile și altele mai grave!

| johnnny123 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Aham... Nu te uitai neapărat, dar le cunoști în detaliu și ești suficient de interesat de ele încât să intri pe TPU și să pui întrebări extrem de specifice despre acțiunea și personajele lor. Am înțeles.

Pai dacă ma ținea numai la ele logic ca am reținut câte ceva! În fine întrebarea mea este de ce sunt făcute toate pe aceleași calapod și de ce copiază filmele americanilor?