Ce părere să avem... Eu am părerea că pentru un bărbat de 20-și-ceva de ani te uiți la cam multe seriale pentru fetițe de 12 ani.
Daca mi-ai fi citit și celelalte intrebari în loc sa ma iei în ras și sa răspunzi ironic la toate întrebările pe care le pun poate ti-ai fi dat seama ca eu nu ma uitam neapărat la seriale din astea ci am un prieten care are o sora mica care este obsedat de ele, le punea pe televizor și asa am aflat și eu de ele!
Asta dovedește clar nu prea ești atent la întrebări și nu mi-ai citit toate întrebările!
Dacă ai sa observi cu atenție! toți din industria Disney și actori din industria cea mai rea! de la Hollywood mulți au prins drumuri grav de greșite! Drogurile și altele mai grave!
Aham... Nu te uitai neapărat, dar le cunoști în detaliu și ești suficient de interesat de ele încât să intri pe TPU și să pui întrebări extrem de specifice despre acțiunea și personajele lor. Am înțeles.
Pai dacă ma ținea numai la ele logic ca am reținut câte ceva! În fine întrebarea mea este de ce sunt făcute toate pe aceleași calapod și de ce copiază filmele americanilor?
anonim_4396 întreabă: