| coexp817 a întrebat:

De ce majoritatea filmelor noi care apar in cinematografe, au o asa proasta calitate video cand vrei sa il vezi online?
Ma refer ca abia dupa cateva luni de la lansare apare o varianta buna pe net, restul au o claritate foarte scazuta...

9 răspunsuri:
| Lavii007 a răspuns:

Pentru ca sunt filmate de cineva in cinematografe si puse pe net.

| Jipa95 a răspuns:

Pentru ca atunci cand se lanseaza un film nou, mai intai apare in cinematografe, iar apoi dupa cateva luni ( 2-3 ) apare si pe cd blu-ray unde se pirateaza. Daca s-ar lansa cd-ul repede, toata lumea l-ar putea descarca in calitate HD dupa net, si nu s-ar mai face nici un banut din cinematografe toti oamenii ar urmari filmul acasa.

| coexp817 explică (pentru Lavii007):

Bun, sunt filmate in cinematografe, dar cu ce o filma!
Pentru ca si eu cu telefonul pot sa filmez in HD, si se vede mult mai bine.

| Georgemy2 a răspuns (pentru coexp817):

O filmat cu creionul...

| darrio2007 a răspuns:

Daca ar aparea si online in acelasi timp cu aparitia din cinematografe nu se vor mai incasa banii pentru firma care a produs acel film.Acele filmari de calitate proasta sunt facute de unii cu camera din cinematograf.

| Lavii007 a răspuns (pentru coexp817):

Stiu, si de multe ori se misca imaginea.

| FatUglyVirgin a răspuns:

Sunt filmate cu camera video.

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

E aşa scăzută pentru ca filmează cu telefonul, depinde de cât de performant telefonul.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

In cinema nu ai voie sa filmezi! Fiecare filmeaza cum poate, pe ascuns, in sala e si intuneric, mai trece cate unu si prin fata camerei laughing)) de cand astept sa vad si eu transformers...