| matrix100 a întrebat:

Doresc sa cumpar serialul "La limita imposibilului" in engleza "The Outer Limits". Serialul are 7 sezoane. Nu ma intereseaza primele 2 sezoane alb negru din 1963 ci cele incepand din 1995. As vrea sa cumpar toate aceste episoade la claritatea maxima si cu subtritarea in limba romana. Nu doresc sa le cumpar de la cineva care are tv-tuner si le-a inregistrat de la tv. Le vreau ORIGINAL cum s-ar zice direct de la sursa. Multumesc anticipat celor care se pricep si imi vor spune de unde le pot cumpara. Funda

4 răspunsuri:
| beautilfullife a răspuns:

Salutare! Uite, am cautat pe google si am gasit serialul pe Amazon.com http://www.amazon.com/Outer-Limits-New-Season-One/dp/B000B5IP4W.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, ai reusit sa cumperi serialul The Outer Limits? Daca nu, te-as putea ajuta eu!

| matrix100 explică (pentru anonim_4396):

Salut. Am gasit pe internet primele 2 serii. Daca vrei poti sa-mi spui aici sau sa-mi dai un mesaj privat. Merci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru matrix100):

Buna, banuiesc ca te referi la cele 2 sezoane alb negru... daca le vrei pe urmatoarele 7 sezoane, cat oferi? ti le pot trimite prin posta. sau courier cum vrei... happy