Nu a murit. Dupa ultima stire se spune ca nu isi poarta de grija, nu se spala, nu se aranjeaza.
Imi aduc aminte ca am citit prin august parca [,] ca a murit dar acum am vazut ca tot au aparut chestii gen ''Dead or alive?''. In orice caz, stiu ca era dependent de heroina. Arata groaznic
Nu a murit asta este doar o prostie pentru a starni publicitate, se spune doar ca se drogheaza si in ultimul timp nu se mai aranjeaza. Funda?
Eu dupa ultima stire stiam ca era pe moarte din cauza drogurilor dar nu stiu nimic exact. Daca ar fi murit ar fi aparut la stirile de la ora 5.
Ce prostii vorbesti, macar informeaza-te si tu pana sa zici o tampenie, sa ai constiinta impacata ca ai facut tot ce ai putut, si tot prostii ai zis.
Nu a murit!
Nu,nu a murit.a fost doar un zvon cum s a intamplat si cu justin bieber si altii.dar nu a luat o pe cai prea bune macaulay culkin.este anorexic si dependent de droguri.
Nu,nu e mort. in ziua in care se banuia ca ar fi murit, era de fapt la nunta lui Natalie Portman
Mcally caulkin,
Dracu stie cum il cheama si mi-e lene sa intru pe imdb.
Oricum, n-a murit.
Nu a murit. E doar dependent de droguri si daca v-a continua asa v-a intra si in pragul mortii.
Nu a murit, dar a devenit un aurolac. Se drogheaza si e clar ca nu-si poarta de grija absolut deloc.Nu mai e aceal copil simpatic din film, nici macar pe jumatate
Bratu_Ionut_1999 întreabă:
anonim_4396 întreabă: