| AndreeaAS a întrebat:

Este posibil ca pe teavasa aiba virusi? Adica azi am vrut sa ma uit la un anime si nu merge. Imi apare asta:
"Google Chrome a blocat accesul momentan la pe teava
Chiar dacă, în trecut, aţi accesat în siguranţă acest site web, dacă îl accesaţi acum, este foarte probabil să vă infectaţi computerul cu programe malware.
Programele malware sunt aplicaţii software rău intenţionate, utilizate pentru activităţi precum furtul identităţii, pierderi financiare şi ştergerea definitivă a fişierelor."

Deci ieri mergea, nu aveam nicio treaba. Am incercat sa ma uit si pe alte site-uri dar se pare ca videoclipurile sunt luate tot de acolo. Voi puteti sa intrati? Oare site-ul a fost "invadat" de un hacker?
Edit: Am incercat sa postez intrebarea dar se pare ca nu pot folosi adresa site-ului. Imi zice chestii legate de piraterie, etc... Deci ce sa mai inteleg? sad Vroiam sa ma uit la serial.

Răspuns Câştigător
| TsukihanaNoTenshi a răspuns:

Ah, era sa uit, stii ca ce.i de la deseneanime baga acolo mai multe surse. ai incercat la toate? si cica daca nu merge, sa dai clic pe video ca te duce pe siteul de unde l-a luat :3.

7 răspunsuri:
| ovidiu8msn a răspuns:

Ai incercat si cu alt browser? Firefox, Opera...etc. Probabil este blocat din cauza ca pirata filme sau ce mai avea pe acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| TsukihanaNoTenshi a răspuns:

Daca nu merge, de ce nu incerci sa te uiti pe alt site la acel anime? incearca pe deseneanime.ro, s-ar putea sa-l gasesti, doar daca nu e hentai/ecchi/yaoi/yuri. ^^

| AndreeaAS explică (pentru PoneiuNostruPoneiuVostru):

Serios? Little Pony?! Si Internet Explorer? Frate, e vechi si merge ca naiba.

| AndreeaAS explică (pentru TsukihanaNoTenshi):

Chiar pe acest site am incercat... sad

| TsukihanaNoTenshi a răspuns (pentru AndreeaAS):

Oh. sad pai, cum se numeste animeul? poate il stiu. si iti pot zice unde sa.l vizionezi ^^

| AndreeaAS explică (pentru TsukihanaNoTenshi):

Mersi mult. big grin