| pistika a întrebat:

Eu am vazut filmul Twilight toate partile si am vazut si serialul TVD insa nu ma pot hotari care este mai reusit voi ce spuneti!? Dau funda la cel mai motivat raspuns :*

20 răspunsuri:
| ღSecretღ a răspuns:

Zori de Zi part. 2 e cea mai buna parte pentru ca i arata pe bella vampir si cat de puternica este, o mai arata si pe fata lui Edward si a lui Bella pe nume Renesmee plus ca este un razboi intre familia Culen si Volturi! Si mai apar si vampiri noi! :*

| Myyca a răspuns:

Buna!
Eu cred ca cel mai reusit este TVD.
De ce? : pentru ca actiunea mai lunga mai complicata, te tine in suspans e si horror (adica twilight nu prea e horror trebuie sa recunosc chiar daca scrie asa) si e foarte interesant ce se intampla intre Elena- damon si stefan. Totul se cam bazeza pe istorie si mister.
Ca sa nu mai vorbim de actori. Nu o poti compara pe Kristen cu Nina. Nina este o fata asa finuta si zambitoare, cand ma uit la Kristen vad o inganfata. Nu poti compara mimica lui Ian cu a lui Robert. adica pff. Numai daca te uiti la pimul episod din TVD si primul film twilight iti dai seama ca este un abis de diferenta cum joaca actorii.
Eu aleg categotic The Vampire Diaries! love struck

| BeDifferent a răspuns:

Twiliiiiiiiiiiiiight claaaaaaar

| Biiibiitss a răspuns:

Eu cred ca toate partile sunt interesante dar cel mai reusit dintre ele este primul... Mi se pare ca cel mai bine pus la punct dintre toate...kiss.

| Myyca a răspuns:

Ahh... am uitat:
Cum au permis producatorii o transformare chiar asa de radicala Bellei? Adica iti amintesti ce fata era la inceput: necoordinata, nenorocoasa, nu chiar foarte frumoasa si in ultimul film o femeie in toata firea... nu prea imi place chestia asta.

| pistika explică (pentru Myyca):

Aici ai dreptate, era la inceput o fata foarte nehotarata, dar totusi daca ai vazut part 2 din Twilight Shaga breaking down a fost totusi la inceput putin nehotarat in primele 10 -15 min dar dupa si-a revenit...

| alexxa a răspuns:

Pai cred ca ambele au inceput bine si au sfarsit prost...

| pistika explică (pentru alexxa):

Dece au sfrarsit amandoua prost laughing), in primul rand TVD inca nu s-a terminat rolling on the floor

| Myyca a răspuns:

LOL TVD nu s-a terminat... mai sunt un amar de episoade

| rock231girl a răspuns:

Primul e intodeauna cel mai bun :D
http://www.youtube.com/watch?v=ar5ocZ6LhXk

| Myyca a răspuns:

Ultimul film Twilight m-a cam lasat cu ochii in soare adica nu a aratat nimic despre Jacob si Renesmee... nu ma asteptam la asta adica macar putin, un sarut ceva.

| alexxa a răspuns (pentru pistika):

Nu s-a terminat dar inceputul era promitator si a degenerat in timp rolling eyes

| pistika explică (pentru alexxa):

Data viitoare exprimate corect big grin

| Myyca a răspuns (pentru alexxa):

Omg... ai vazut ultimul episod aparut?!

| chocolate3755 a răspuns:

Eu cred ca nu le poti compara,sunt povesti total diferite si nu are rost sa le compari pentru ca oricum fanii se vor ciondani mereu fata de care e mai bun. eu am descoperit twilight primul si m-am indragostit imediat si daca ma intrebi de ce,pentru ca este o poveste mai "realista" fata de TVD,fiecare din noi se poate pune in locul Bellei, pe cind in TVD povestea e atit de nebunatica si incurcata ca uneori uiti unele detalii si e greu sa intelegi unele lucruri. TVD are mai mult suspans si sunt mereu lucruri noi care se intimpla, mai multe personaje. Eu personal insa voi fi mereu loiala seriilor twilight pentru ca este ca "prima mea iubire" big grin, personajele imi plac mai mult si povestea desi e mult mai simpla, yet it makes more sense happy

| pistika explică (pentru chocolate3755):

Sa nu intelegi gresit eu nu vreau sa le compar... eu nu stiam care este mai reusit si eu prima data am vazut Twilight i mi-a placut extrem de mult, dar am inceput sa ma uit si la TVD si mi-a placut de asemenea TVD foarte mult dar mie sincer imi plac mai mult personajele din TVD decat cele din Twilight

| chocolate3755 a răspuns (pentru Myyca):

Tu iti dai seama ce spui? un copil la virsta fizica de 7 ani sa se sarute cu unu de 17? si oricum au aratat un pic din viitorul lor impreuna

| chocolate3755 a răspuns (pentru Myyca):

Tu crezi ca productorii au ales cum sa fie Bella ca vampir? Desigur ca nu! Ei doar au facut film dupa o carte deci toate detaliile le-a hotarit Stephenie cu mult timp in urma si oricum, cind devii vampir, devii doar o versiune imbuntatita a eului tau(citeste cartile si o sa intelegi)

| Myyca a răspuns (pentru chocolate3755):

Da stiu ca e imposibil... Si de asta prefer TVD trebuia sa faca o alta varsta 15-16. De asta zic ca m-a lasat cu ochii in soare... nu stiu daca intelegi.

| Myyca a răspuns (pentru chocolate3755):

Producatorii trebuiau sa imbunatateasca. si oricum cine a zis ca trebuie sa fie ca in carte? TVD nu e asa si e mult mai cool.

PS: Am citit cartile.