Nu mai exista, de aia se numeste Camp rock 2 the final jam, pentru ca nu mai exista si 3.
Abia a aparut Camp Rock 2...
Mi-ar placea foarte mult sa apara si Camp Rock 3, asa am crezut la inceput, dar cand stau sa ma gandesc mai bine se numeste Camp Rock 2 : The Final Jam - Tabara Rock 2 :Competitia finala.
Si acel cuvant... finala ma face sa ma gandesc ca filmul va ramane doar cu 2 parti...
Nu, abia a aparut camp rock 2... dar cred ca o sa se difuzeze si camp rock 3. Asta daca vor sa continue distribuirea filmului. Oricum daca se difuzeaza va aparea la anul.
Se va filma si partea a 3-a si partea a 4-a, Final Jam (Competitia Finala) Se refera la competitia dintre Camp Rock si Camp Star, daca ati fost atenti la sfarsitul filmului(camp rock 2) toti acei copii spun ca vor sa vina in camp rock si la anul, apoi angajatii spun ca nu fac fata telefoanelor(sunau sa faca rezervare) sper ca v-am fost de ajutor, bafta! Pe data de 18 septembrie la ora 10 jumatate, va fi difuzat Camp Rock 2 pe programul Disney Channel, de asemenea va fi dublat in romana.
Va aparea cam rock 3, I'm a friend cu Demi Lovato si stiu sigur ca au semnat contractul for cam rock 3...inca nu se stie titlul dar cand se va sti voi veti fi primii care aflati. Ma scuzati pentru greseli, nu am mai vorbit romana de 7 ani, petru ca la varsta de 6 ani am plecat in Los Angeles si nu am mai vobit romana, sorry.
Kira competitia finala nu inseamna ca sunt doar doua parti din camp rock inseamna ca camp star si camp rock fac o competite, un concurs final. N-ai auzit ca au spus o sa facem o competitie care sa arate cine e mai faimos. O sa existe si camp rock 3 deoarece am intrebat-o pe Demi, am fost in orasul ei.