| NothingImportant200 a întrebat:

Exista si camp rock 3?

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca la anul o sa-l dea, ca de abia a aparut camp rock 2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se va difuza chiar daca se numeste The Final Jam pentru ca si 1 s-a numai The Final Jam si totusi a aparut si partea a 2, deci da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deşi premiera filmului "Camp Rock 2″ a avut loc de curând, producătorii se gândesc deja la partea a treia a filmului, lucru care o bucură nespus de mult pe Demi.

Aceasta îşi doreşte ca acest lucru să se concretizeze, mai ales că partea a doua nu a avut un sfârşit adevărat. Până atunci, eu vă propun să vă uitaţi pe Disney Channel la 18 septembrie la filmul ce a cucerit milioane de adolescenţi din lumea întreagă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, se spune ca va aparea camp rock 3 in 16 februarie anul acesta. Si mie mi-a placut camp rock si aceia care au zis ca nu va aparea nu e drept pentru ca titlul la camp rock 2 este competitia finala nu inseamna ca e ultimul. Ciao Dariutza, sper sa-ti fiu de folos. Si eu astept cu nerabdare camp rock 3 si 4 si 5 si 6 si 7 si 8 si 9.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In vara 2010 a aparut de abia 2. Eu tot astept aparitia a celui de al treile camp rock.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, nu ai auzit ca toti copiii de acolo se vor muta la Camp rock?

| lullaby23 a răspuns:

DA.

Se pare ca va exista o "Camp Rock 3", film original Disney Channel! Filmul se presupune ca este setat pentru a ajunge pe Disney Channel în vara anului 2013 și va fi intitulat "Camp Rock 3: traiesc pentru muzica."

| ZAXELS a răspuns:

Salut. Stiu ca e cam intarziat raspunsul meu, dar cred ca va fi si partea a 3-a a filmului Camp Rock. A 3-a parte se va numi "Camp Rock 3 : Live For Music". Arunca o privire la link-ul acesta : http://bravonet.ro/blog/se-face-camp-rock-3-2/2012/07/12/. Funda? :D

| narukgeo a răspuns:

A aparut un trailer http://www.youtube.com/watch?v=kKwich1Se0A. Se numeste Camp Rock 3:Live for music si se spune ca va fi lansat in vara anului 2013. Adevarul nu il stiu dar, site-urile de peste ocean scriu ca ar fi adevarat.

| ChE a răspuns:

Partea a 3-a se va filma in vara anului 2014 si va aparea in primavara anului 2015!

| Iuly_Smile_1997 a răspuns (pentru ChE):

De unde stii? Poti sa mai imi dai niste informatii suplimentare? mersi big grin

| ChE a răspuns (pentru Iuly_Smile_1997):

Am citit intr-o revista, dar nu e din Romania ci am luat-o din America se cheama "Stars" si acel numar era dedicat starurilor Disney.

| Anka_5986 a răspuns:

Da

| Wo0zy a răspuns:

Da, va fi pe 23 iulie 2011. Asa am vazut pe net, nu stiu ce sa-ti zic.

| dannydeejay a răspuns:

Va mai fi si "Camp rock 3". Deocamdata nu se stie numele, insa daca vreti sa aflati mai multe intrati aici:http://camp-rock.ucoz.com

| raul1234567890123456789 a răspuns:

Dap, va aparea in 2013.
Eu l-am vazutlaughing

| mileyx258998989mileyevoluata a răspuns:

Nu stiu, dar de pe bloguri am aflat ca s-ar putea.

| Beatrice_6708 a răspuns:

Da, producatorii au inceput deja.

| RobeLoveJustinBieber a răspuns:

Inca nu ii, da o sa apara, dar nu stiu cand. Ar fi tare ca is o foarte mare fana camp rock.

| Paula_Anderco_1999 a răspuns:

Nu exista. Va incepe sa se filmeze in cateva saptamani. O sa-l vedem in primavara. Atunci va fi premierea mondiala. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| JJuulliiaannOO a răspuns:

Inca nu, dar va fi cred anul 2013.

Întrebări similare