Buna. Cand iti faci cont prima data trebuie sa pui si datele de card ca sa dovedesti ca ai cum sa platesti abonamentul, dar prima luna este gratuita. Dupa ce expira primele 30 de zile poti sa anulezi sa ti se ia banii de pe card si poti folosi cardurile cadou de la Netflix pe care le gasesti in orice aparat seflpay
Salut, intr-adevar cei de la Netflix iti ofera o luna gratis insa casa se asigure ca vor scoate bani trebuie sa le dai datele de pe card ca atunci cand se termina luna gratis sa iti poata lua bani pentru celelalte luni... nu sunt fraieri cei de la Netflix... funda?
Nu prea poti. Nu are de ce sa iti fie frica, este o sursa sigura. Introduci cardul apoi il folosesti timp de o luna gratis. Dupa aceea iti va oferi posibilitatea sa bagi bani si sa continui sa te uiti.
La Netflix,la fel ca si la oricare alt site la care poti plati cu cardul, contul se face numai cu ajutorul acestuia, din motive de securitate (si intr-o oarecare masura se asigura de mai multe lucruri, cum ar fi faptul ca nu esti un robot, sau ca dupa terminarea free-trial-ului poti cumpara abonament la ei, iar in acest fel ei se asigura totodata si ca nu poti face acea schema cu "free trial 30 days" dar tu cand expira, il mai iei odata, asa cum poti face la antivirusuri). Stai linistit, plata cu cardul este safe atata timp cat umbli numai pe site-ul lor, fara redirectionari pe alte site-uri sau chestii de genul.La inceput si eu am bagat cardul, dupa care am avut o luna de Netflix gratuit.Dar crede-ma, iti trebuie ceva timp sa poti urmari toate serialele si filmele de acolo(practic isi face banii).
Ganduri bune!
Da,pret de 2 luni, am introdus datele mele de pe card, ca doar dupa prima luna cum ai face plata catre ei,dar,in timpul acelei luni poti anula abonamentul si nu iti ia banii apoi,au multe seriale,filme vechi,putine,slabe,nu e genul meu,mai mult as merge pe HBO GO =nu fac reclama si aia ofera o luna gratis,tu hotaresti,site ul este simplu, foarte usor de utilizat, nu se poate fara card face cont pe Netflix, dar, nu pierzi nimic, nu fi paranoic, nu pierzi nimic
Cat timp iti ia sa vezi filmele ca eu nu prea am gasit cam nimic
Scopul lor e ca dupa 30 de zile, sa cumperi un abonament. Daca nu ai card si implicit bani, nu ar mai avea sens sa se oboseasca.
Din cauza unui mic bug de pe site nu imi mai arata comentariile intrebarii tale(inclusiv comentariul meu). Insa din bara de notificari am apucat sa vad putin din feedback-ul tau, asa ca voi incerca sa dau un raspuns la ceea ce am apucat sa citesc (stai linistit, nu e vina ta sau a mea, ci a unui mic bug ce se mai intampla uneori).Un serial are in medie 12 episoade pe sezon(unele avand chiar si cate 3 sezoane), fiecare episod avand in jur de 20 de min.Sunt zeci de seriale+ filme atat de multe, incat dai scroll o gramada, si tot nu se termina lista.Deci intotdeauna vei avea la ce sa te uiti. Apropo, eu am Netflix pe limba engleza, si nu stiu daca are si subtitrari in romana.Contul meu nu are.
Da, abonament de 12€ si daca ai cu cine sa imparti isi merita banii. Nu tu mineri ca pe siteurile romanesti de seriale, subtitrare okay. Am atasat la el card de la contul de revolut si il alimentez in fiecare luna, ca sa am control la abonament.
E o practica comuna sa validezi trial cu cardul din motive de securitate pentru ei iar la terminarea lunii gratis îți vor lua automat banii.
Sa iti bagi card-ul in Netflix e sigur
insa iti da o luna pe gratis NUMAI daca iti bagi cardul, de ce? putin evident, daca nu iti bagi cardul (pe care ei il inregistreaza oricum chiar daca nu iti iau nici un ban de pe el) atunci ce te-ar retine ca dupa luna aia sa iti faci alta luna gratis?
asa, nu poti sa iti faci cate o luna gratis la nesfarsit, cel putin nu cu acelasi card
E aplicatie cu plata, cum sa omiti sa bagi cardul? E sigur, doar sa nu uiti sa anulezi abonamentul daca nu vrei sa platesti.
Eu am cont de Netflx de peste 4 ani de zile si nu am avut niciodata probleme cu retragerile din credit card.
Tranzactia se face criptata si nu sunt sanse sa fie furat.
Omitand sa bagi metoda de plata, nu ti se aproba utilizarea contului, deci, nu poti folosii netflixul, chiar si pentru luna cand este gratis.
Daca anulezi abonamentul cu 2 zile inainte de expirarea perioadei de gratuitate, contul se inchide si nu ti se retrage nimic de pe card.
Da. Am cont de Netflix si nu e nici o problema in a-ti da datele de card. Nu ti se vor lua bani de pe el pentru luna gratuita. E o procedura de siguranță pentru ei, altfel toata lumea si-ar face conturi de pe toate adresele de mail pentru a beneficia de mai multe luni gratuite.
Poti renunta la abonament oricand. Daca vrei sa nu ti se ia bani de pe card trebuie sa renunti inainte de expirarea lunii gratuite. Daca nu o faci abonamentul va continua si ti se va lua lunar din cont suma stabilita.
Odata ce ti-ai facut contul ai acces la o multime de filme și seriale, unele chiar produse de Netflix.
Le dai datele de la card, îți primești luna gratuita dar dacă nu închizi abonamentul cu 1 zi inainte de terminarea luni gratuite, Netflix îți ia automat banii de pe card pentru prelungirea abonamentului. O sa primești și un maill înainte care te anunță. În concluzie, dacă nu vrei sa mai continui după luna gratuita trebuie anulat abonamentul.