| AlissonPadalecki a întrebat:

Funda celui care imi spune cateva filme in genul astora:
1.How I live now
2.The Host
3.As cool as I am
Mai exact ceva despre o poveste cu adolescenti cu drama sau dragoste si poate sa fie si SF. Nu dau funda daca imi ziceti 3 filme copy-paste dupa google fara sa le fi vazut....Merci anticipat.

8 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

The cabin in the woods parca se numea, un film bun cu tineri dar putin thriller!

| Mădă0611 a răspuns:

Nu le-am vazut pe cele mentionate de tine, dar Mr Nobody e cu adolescenti, dragoste si sf. E cam greu de inteles. smug

| faramatania a răspuns:

Gen "The Host":
Upside Down
Beautiful Creatures
The Last Keepers
The Mortal Instruments: City Of Bones

| AlissonPadalecki explică (pentru faramatania):

Le-am vazut deja happy

| faramatania a răspuns (pentru AlissonPadalecki):

Altele de genul The Host nu mai știu, apoi gen As Cool As I Am (și care mi s-a părut destul de slăbuț) ți-am dat mai demult, așa ca încurajare,LOL, dar totuși, acum cred, că nu s-ar potrivi prea mult, deci - iar cât privește How I Live Now, acesta mi-a plăcut foarte mult, dar nu-i găsesc încă o asemănare.

| OnuOnulică a răspuns:

Recomand Upside Down.

| AlissonPadalecki explică (pentru OnuOnulică):

Vazut

| AlissonPadalecki explică (pentru faramatania):

Nu neaparat acelasi gen, ma refeream ca toate m-au tinut in suspans si au avut drama si o poveste de dragoste. Eu voiam un film putin asemanator acestora, dar se poate si un film sau serial care sa aiba o poveste de dragoste, o drama, SF, o poveste de viata...astea imi plac si cred ca am vazut toate filmele cunoscute de acest gen, in orice caz... daca mai sti si altele astept raspuns happy