Pai. vroia sa se intalneasca cu ea sa o ameninte pe ea si pe Ioana sa nu depuna plangere la politie
Da, este Vlad. am citit un articol pe net si zicea ca regijorul a planificat ca Vlad sa se trezeasca dintr-o coma profunda.
Baiatul care vorbea cu Anca pe internet este unu desene iar Vlad nu moare stiu de la Ioana (Am id ei de Messenger):*
Imi poti spune, te rog frumos, unde sa gasesc acel articol? Sau imi poti da mai multe detalii? Dau FUNDA.
Nu mai stiu unde e... ma uitam pe yahoo la nu stiu ce acum cateva zile si am vazut aia.
Hei imi trimiti şi mie o cerere de prietenie pe facebook... Elena Ele...Ca sa imi dai si mie id lui Ioana.Please.
Vlad nu o sa moara pentru ca este unul dintre prsonajele principale ale serialului si cel cu care vorbea Ancuta pe net era Desene, unul dintre oamenii lui Johnny. funda?
Baiayul acela cu care vorbea anca pe net era desene(omul lui jony)si Vlad nu o sa moara
Atunci ce voia Desene de la Ancuta? Si cum au ajuns Vlad si Ancuta sa se indragosteasca?
1.Baiatul cu care a vorbit Ancuta pe internet era omul lui Jonny care isi batea joc de ea
2.Sigur Vlad nu va muri. E unul dintre cele mai importante personaje si l-am vazut si in alte secvente (dupa cateva episoade) Pun pariu
P. S> E preferatul meu, si a multor altora
Vlad nu avea nici o legatura. Baiatul de pe internet era Desene..si a facut asta pentru ca ea si Ioana sa nu mearga la procesul lui Jonny si sa nu depuna plangere.Si Vlad nu moare
Pai Desene voia sa o ameninte sa nu depuna plangere impotriva lui Johnny. Vlad si Ancuta s-au indragostit cand Vlad s-a mutat la ea in casa.
Funda?
Plangere pentru ce? Adica ce le-a facut Jonny? Scuze ca te intreb atatea dar nu urmaresc de mult Pariu cu viata. Raspunde si la asta te rog, si apoi iti dau funda
Pai Jonny a pus pe cineva sa il omoare pe Andrei iar tatal lui Ioana a vazut inregistrarea iar de aceea vroia Anca, Ioana si Sara sa depuna plangere impotriva lui Jonny. Iar Andrea sa ocupat de Sara sa nu depuna plangere spunandu-i ca daca va depune plangere o vor omora oamenii lui Jonny si va fi urmarita de politie pentru a protejao... Funda. te rogg
Si daca va intereseaza sa stiti ca Vlad orb iar Raluca ramane surda..Stiati ca si raluca a fost impuscata de catre tatal lu razvan parca