| Danyelusha a întrebat:

FUNDA! Hey! Intrebare pentru fanii "Pariu cu viata". Spuneti-mi si mie, va rog, baiatul cu care vorbea Ancuta pe internet este Vlad? Si nu stiti, Vlad o sa moara? FUNDA+VOT!

Răspuns Câştigător
| Iubitika13 a răspuns:

Pai. vroia sa se intalneasca cu ea sa o ameninte pe ea si pe Ioana sa nu depuna plangere la politie

21 răspunsuri:
| unknown00 a răspuns:

Baiatul cu care vorbea Ancuta pe internet era Desene, omul lui Jonny.

| mat31new a răspuns:

Da, este Vlad. am citit un articol pe net si zicea ca regijorul a planificat ca Vlad sa se trezeasca dintr-o coma profunda.

| Iubitika13 a răspuns:

Baiatul care vorbea cu Anca pe internet este unu desene iar Vlad nu moare stiu de la Ioana (Am id ei de Messenger):*

| Danyelusha explică (pentru mat31new):

Imi poti spune, te rog frumos, unde sa gasesc acel articol? Sau imi poti da mai multe detalii? big grin Dau FUNDA.

| Danyelusha explică (pentru unknown00):

Si ce voia de la ea? Adica de ce vorbea cu ea?

| Crisstttina a răspuns:

Vlad nu o sa moara :d
o sa-si revinabatting eyelashes

| mat31new a răspuns (pentru Danyelusha):

Nu mai stiu unde e... ma uitam pe yahoo la nu stiu ce acum cateva zile si am vazut aia.

| CrissuCristina a răspuns (pentru Iubitika13):

Mi-l dai si mie?
P. S Ma refer la id-ul Ioanei.

| lolo121 a răspuns (pentru Iubitika13):

Hei imi trimiti şi mie o cerere de prietenie pe facebook... Elena Ele...Ca sa imi dai si mie id lui Ioana.Please.

| CrissuCristina a răspuns:

Vlad nu o sa moara pentru ca este unul dintre prsonajele principale ale serialului si cel cu care vorbea Ancuta pe net era Desene, unul dintre oamenii lui Johnny. funda?

| zuziOoO a răspuns:

Baiayul acela cu care vorbea anca pe net era desene(omul lui jony)si Vlad nu o sa moara

| Danyelusha explică (pentru CrissuCristina):

Atunci ce voia Desene de la Ancuta? Si cum au ajuns Vlad si Ancuta sa se indragosteasca?

| ÐÿÅ a răspuns:

1.Baiatul cu care a vorbit Ancuta pe internet era omul lui Jonny care isi batea joc de ea
2.Sigur Vlad nu va muri. E unul dintre cele mai importante personaje si l-am vazut si in alte secvente (dupa cateva episoade) Pun pariu laughing
P. S> E preferatul meu, si a multor altora love struck

| Cristinna10 a răspuns:

Vlad nu avea nici o legaturahappy. Baiatul de pe internet era Desene..si a facut asta pentru ca ea si Ioana sa nu mearga la procesul lui Jonny si sa nu depuna plangere.Si Vlad nu moarehappy

| CrissuCristina a răspuns (pentru Danyelusha):

Pai Desene voia sa o ameninte sa nu depuna plangere impotriva lui Johnny. Vlad si Ancuta s-au indragostit cand Vlad s-a mutat la ea in casa.
Funda?

| Danyelusha explică (pentru Iubitika13):

Plangere pentru ce? Adica ce le-a facut Jonny? Scuze ca te intreb atatea dar nu urmaresc de mult Pariu cu viata. Raspunde si la asta te rog, si apoi iti dau funda big grin

| Iubitika13 a răspuns (pentru Danyelusha):

Pai Jonny a pus pe cineva sa il omoare pe Andrei iar tatal lui Ioana a vazut inregistrarea iar de aceea vroia Anca, Ioana si Sara sa depuna plangere impotriva lui Jonny. Iar Andrea sa ocupat de Sara sa nu depuna plangere spunandu-i ca daca va depune plangere o vor omora oamenii lui Jonny si va fi urmarita de politie pentru a protejao... Funda. te rogg

| Iubitika13 a răspuns (pentru Danyelusha):

Si daca va intereseaza sa stiti ca Vlad orb iar Raluca ramane surda..Stiati ca si raluca a fost impuscata de catre tatal lu razvan parca

| Danyelusha explică (pentru Iubitika13):

Vlad ramane orb? :O

| Iubitika13 a răspuns (pentru CrissuCristina):

Acesta e id Ioanei : aeremia44

| CrissuCristina a răspuns (pentru Iubitika13):

Mersi mult :*:Xbig grin