Cred ca da ca am vazut si la pubicitate cand erau tristi toti. Oricum daca au murit o sa fie urat filmu. Eu am Plans aseara cand am vazut ca are exmlozibil pe ea
Stiu.da e aiurea adica sunt personaje principale... Si cum naiba au murit doar ei? A explodat acolo langa toti ceilalti.Cum Dumnezeu aia nu au nimic...tre sa fie ceva la mijloc.
Nu mor. Tipul ala Geroge care il stia pe Andrei e de partea lor si a facut astfel incat Anca sa aiba pe ea o bomba falsa. Bomba adevarata era plasata chiar pe undeva in apropierea lor (de-aia atunci cand a explodat, se vedeau si ceilalti in spatele exploziei). George ala e un geniu, pentru ca a facut astfel incat Dragoslav sa creada 100% ca Anca a murit si sa nu o mai urmareasca. Ideea e ca si ceilalti din LaLa Band cred ca Anca si Vlad au murit (nu ma intrebati, chiar nu stiu). Filmul e o arta si are menirea de a creea iluzii si tot felul de chestii. Cu toate astea, nu cred ca Vlad si Anca vor mai aparea vreo 2-3 episoade de-acum incolo. Vor reveni abia dupa ce George il va trada pe Dragoslav(sau cand Dragoslav va afla ca, de fapt, TOATA CHESTIA CU EXPLOZIA SI MOARTEA ANCAI SI A LUI VLAD A FOST O INSCENARE FOARTE, FOARTE BINE PUSA LA PUNCT de catre George, atata de bine pusa la punct incat pana si pe cei din LaLa Band i-a facut sa creada ca au murit). Incercati sa va ganditi logic, lasati emotiile astea sa nu va mai orbeasca ratiunea . In urmatorul episod ati vazut ca aproape toti erau imbracati in negru din cauza asa-zisei morti a celor doi, pentru ca nu si-au dat seama inca ca George a inscenat totul mult, mult prea bine. Hai aveti grija de voi xD
Sper sa ai dreptate. Chiar ar fi naspa filmul fără Vlad si Anca. A fost destul de nasol cand a plecat Andrei daca mai mureau si ei nu se mai uita nimeni.