Jumper,Divergent,Insurgent,Hachiko(in caz ca nu l-ai vazut,sper sa-ti placa,e un film drama fantastic),Never back down (in caz ca -ti plac bataile de strada, dar e foarte fain,poti sa citesti povestea),Unstoppable(idem),The invisible,I'll follow you down(idem), The Shawshank redemption( in caz ca nu l-ai vazut, trebuie sa-l vezi, e unul dintre cele mai tari filme ever ). Daca ti-au placut astea, un comment l-a raspuns si iti mai zic in caz ca ti-au placut astea.
A,da, mai incearca Fast and furious 7, Non-Stop( trebuie vazut neaparat),daca-ti plac filmele cu "teroristi",Olympus has fallen,White house down(idem,are aceeasi tema ca Olympus, dar asta e mult mai fain). Sper sa-ti placa.
Pai ca film de groaza mi-a placut foarte tare filmul Mirrors, dar nu stiu daca tu l-ai vazut... Daca nu l-ai vazut uitete, dar e super de groaza!
Ca film de comedie mi-a placut filmul Mask.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Upside Down (2012),The Last Keepers (2013),Beautiful Creatures (2013),I Am Number Four (2011),Delirium (2014),The Host (2013),Rubinrot (2013),After The Dark (The Philosophers 2013), Avalon High (2010),Jupiter Ascending (2015),Parallels (2015)
Seriale gen TVD:The Originals, True Blood, From Dusk Till Dawn: The Series, Hemlock Grove
Never back down l-am vazut, Divergent\ Insurgent, Hachiko: A dog story
Upside down, The last Keepers, beatiful Creatures, I am number four, The host, rubinrot, Avalon High si The Originals si True Blod O sa ma uit la celelalte Multumesc frumos pentru raspuns @faramatania :*
Nu e chiar cu adolescenti dar e foarte interesant, plus cica e in Romania, Transilvania: Van Helsing
-Red riding hood
-New Police story
-The mith
Red riding Hood e super! Ador filmul acela, e bazat pe faimoasa poveste : " Scufita Rosie " a Fratilor Grimm. Ce il face atat de surprinzator, este ca nu m-am gandit niciodata la aceasta faimoasa poveste pentru copii, ca fiind de groaza! Si nici nu mi-as fi inchipuit ca lupul cel rau e chiar tatal ei. Interesanta perspectiva Plus povestea de dragoste a Scufitei cu Peter, care, desi e de necrezut, devine varcolac si raman impreuna, ca mai tarziu sa formeze si o familie Ador filmul acesta! O sa ma uit la The mith cu siguranta. Multumesc pentru raspuns :* @PaякBσм2ηє1
Si eu il ador, este o poveste pentru ''copii mai mari''
Iti recomand si seria Death Note, are 3 filme si este foarte interesant.Este vorba despre un carnet al mortii iar cine il are, va putea sa omoare oameni doar scriindu-le numele (dar trebuie sa le vada chipul) si poate scrie si felul in care sa moara.Carnetul cade in mainile unei minti geniale, iar aceasta va fi oprit tot de o minte geniala! E super, ti-l recoamnd si pe acesta.