| DyAnnA2000 a întrebat:

Heey. As vrea si eu un monolog sau o piesa de teatru cu care pot participa la o proba de talente.Vaaa roooog. Ceva mai de copii daca gasiti.Imi trebuie urgent!

6 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Poti incerca si o fabula, gasesti aici mai multe http://depoveste.wordpress.com/fabule/, poate iti place vreuna si crezi ca ar prinde bine. mie mi se pare mai buna decat un monolog sau o piesa pe care o joci sau nu singura, din care se intelege sau nu ceva, ca nu poti juca toata piesa si nu stii daca o stie cineva si tu trantesti niste replici de undeva, rupte din piesa, care au sau nu inteles si haz. fabula este mai mult decat o poezie si ceva mai putin decat o piesa de teatru, dar are inteles de sine statator si iti poti pune in evidenta talentul facand si "roluri" daca exista personaje in fabula. succes!

| gigite a răspuns:

Posts from the ‘Monologuri’ Category

Insomnia [monolog] on December 18th, 2011
In gara – video recording of on August 11th, 2011
Țara mea [monolog] on April 16th, 2011
Telefonul – video recording of on March 17th, 2010
Sălbaticul [monolog] on June 11th, 2009
Telefonul [monolog] on March 6th, 2009
In gara [monolog] on December 27th, 2008
Legaturi

Atelier de teatru radiofonic
Piese de teatru radiofonic
Playwriting 101
Tags

2 personaje 3 personaje 4 personaje actor despre diverse drama emotii liceu monolog piesa rol sceneta sfaturi teatru teatru scurt trac unatc versuri video
Categories

diverse
Monologuri
sceneta
uncategorized
Versuri
Archives

July 2012
December 2011
August 2011
May 2011
April 2011
April 2010
March 2010
June 2009
March 2009
December 2008
November 2008
Recent Comments

Keitaro on Regulament de ordine internă pentru uzul unităților școlare [sceneta]
Radu Micu on Telefonul [monolog]
cor on In gara [monolog]
Miki on îngeri cântând la metrou [versuri]
Mada on Prada [sceneta]
Meta

Log in
Entries RSS
Comments RSS
WordPress.org
About
Acest blog este o colectie de mici piese de teatru scrise in primul rand pentru studentii la actorie si regie. Daca nu aveti ce juca dar doriti sa va exersati talentul mai mult decat in clasa, incercati piesele de aici. Le puteti folosi/ monta fara sa ma anuntati. Le puteti modifica cum doriti, se le scurtati sau lungiti, puteti schimba genul personajelor sau varsta lor, fiti creativi.

Daca doriti sa ma contactati, imi puteti scrie la adresa de mail: azaati [at] gmail.com

Numele auctorelui – Vladimir Helmis.

Legaturi

Atelier de teatru radiofonic
Piese de teatru radiofonic
Playwriting 101
Meta

Log in
Entries RSS
Comments RSS
WordPress.org
Search

| gigite a răspuns (pentru gigite):

Si funda RPD!

| Laurentiu_Budau_1966 a răspuns:

Cu mare drag! "Monolog soptit pentru copiii din landouri" se poate gasi pe SCRIBD sau imi trimiteti un email pe adresa laurentiubudau@gmail.com
si va trimit cateva propuneri.
Laurentiu Budau