Uita-te la film, n-ai sa intelegi nimic din a2-a parte daca nu te uiti la prima.
Sa fiu sincera iti recomand cu mare placere Catching fire este mult mai bun decat primul film si nu e musai sa-l vezi.Ti-am facut un rezumat al primului film:
Personajul principal, Katniss Everdeen, trăiește în Districtul 12, în cartierul cel mai sărac, Seam. La a 74-a ediție a Jocurilor, sora sa Prim este aleasă și Katniss se oferă voluntară în locul ei. Celălalt tribut este Peeta Mellark, băiatul brutarului. Aceștia capătă foarte multă atenție, în special din cauza devoțiunii lui Katniss.
În arenă se ajută reciproc și rămân ultimii în viață. Pentru a forța mâna Capitoliului, Katniss îi propune lui Peeta să se sinucidă amândoi, realizând că cei care fac Jocurile au nevoie de un învingător, ca exemplu. Pentru a o opri, ambii sunt declarați câștigători.
Hei tocmai am terminat de vazut filmul, aveai dreptate nu putea fi povestit si daca nu vedeam prima parte nu intelegeam nimic din a 2-a.multumesc
Pai fata asta ajunge într-o arenă unde trebuie să se lupte cu alţi copii pentru a supravieţui si de asemenea trebuie să se prefacă ca este îndrăgostita de un băiat pentru a trăi dar asta chiar se va întâmplă si va ajunge să se placă (cred ca ii ceva mai scurt decat te aşteptai dar na...)
RebeccaJ întreabă: