| Dinutzaa a întrebat:

Hei! Cine se uita la Vampire Diaries? Eu am inceput sa ma uit acum cateva zicle si imi place foarte, foarte mult! Voi ce parere aveti? Care e actorul vostru prefera din serial?

Răspuns Câştigător
| CoffeeTeaOrMe a răspuns:

Hei! Hm, păi îmi place mult de Klaus, dar e posibil ca tu să nu fi ajuns încă la personajul ăsta! Deci. merge şi Damon! :*
Serialul e foarte bun şi te captivează din start, o să-ţi placă la nebunie până în ultima clipă!
Începe şi un serial " The Originals ", legat de TVD, dar o să vezi mai târziu despre ce e vorba!
Vizionare plăcută! happy

6 răspunsuri:
| Diaa1 a răspuns:

Damon

| AliceMaria1 a răspuns:

Bunaa.Ador Vampire Diaries.Am vazut toate sezoanele. Abia astept sa inceapa sezonul 5.Imi place foarte foarte mult de Damon(Ian Somerhalder) dar si de Klaus.love struck

| Crissu3005 a răspuns:

Sunt intre Damon si Klauslaughing sunt ciudata dat in ultimele sezoane Klaus e awesome

| Jessica16 a răspuns:

Bună! Ador serialul acesta! Este un film minunat! Aştept cu nerăbdare sezonul 5! Personajele mele preferate sunt Stefan şi Elena!

| came21 a răspuns:

Hey happy un nou membru in familia TVDwinking
pai mie imi place Damon, Stefan, Elena, Klaus, Rebekah, fratele Elenei si Carolinewinking

| Dinutzaa explică (pentru CoffeeTeaOrMe):

Asa e, nu am ajuns inca la Klaus, sunt de abia la sezonul 2 ep 17 Multumeschappy