| ligiat96 a întrebat:

Hei. Era mai demult pe PRO TV un film (drama sau horror) nu stiu exact pentru ca eram mica...Era vorba despre despre un barbat(diavolul) care avea foarte multi ani si acum trebuia sa isi aleaga un urmas.Merge intr-un sat din America, unde erau adunati la primarie localnici si vorbeau cu primarul.La un moment dat omul asta intra in sala si le spune la oameni ca el are nevoie de un copil pentru a-i fi urmas. Se aduc toti copiii si acestia dorm in ceva paturile, iar mamele lor sunt puse la un test sa tina in mana o castana, si la care i se face castna alba copilul scapa.O mama nu reuseste si la ea i se ia copilul.La parinti li se arata cu zboara copii lor zboara cu el si... Daca va aminti-ti filmul Dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nici un demon draga happy, e o ecranizare dupa un roman a lui Stephen King, se numeste The storm of the century, e filmul meu preferat din toate timpurile, il recomand cu caldura!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ligiat96 explică (pentru anonim_4396):

Vai cat te iubesc :* acum eu ce sa zic cand am vazut filmul aveam vreo 7-8 ani ce stiam eu pe atunci happy
Multumesc muuuult happy

| ligiat96 explică (pentru J0KeRuL):

Poate ca tu ai aceasta parere despre film dar, eu am fost marcata de el cand eram mica.E ceva psihologic, asta e parerea ta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ligiat96):

Sa cresti mare!

Întrebări similare