Ti ai dat singur raspunsul:Supernatural ), are 9 sezoane,te saturi+nu stiu,sa zicem Doctor Who,American Horror Story,sau Game Of Thrones,The Walking Dead...N am urmarit Sleepy Hollows,dar m am ghidat dupa criteriul de fantastic cu astea. Daca n ai nimic impotriva ciudateniilor imbinate cu drama si toate cele, poti sa incerci si serialele cu vampiri gen The Vampire Diaries, The Originals sau True Blood, alea cu varcolaci-Teen Wolf sau clone-Orphan Black.
Sper sa ti fi fost de ajutor, stiu cum e cand nu prea ai mai ramas cu variante si nu stii la ce sa te mai uiti)
Game of Thrones il urmaresc, dabia astept sezonul urmator... Ramane Vikings sa vad cum e...Multumesc!
Supernatural am inceput sa-l urmaresc acum ceva timp (sunt la sezonul 1 inca), Doctor Who l-am terminat (abia astept sezonul 8), American Horror Story mi se pare prea horror. Nu vreau sa ma sperii, Game of Thrones l-am terminat (la fel abia astept sezonul urmator), The Walking Dead - am urmarit primul sezon si am ajuns la concluzia ca este un serial exceptional dar cum am mai spus: nu vreau sa ma sperii. The Vampire Diaries nu-mi place, The Originals n-am auzit de el dar o sa urmaresc primul episod sa vad cum e, True Blood - si pe acesta o sa-l incerc, Teen Wolf - pasta il urasc o.O, Orphan Black - n-am auzit de el da o sa vad cum e urmarind episodul pilot... Multumesc mult pentru recomandari!
Apfff,pai continua cu SPN si incearca Orphan Black, The Originals(asta pentru ca e in legatura stricta cu TVD) si True Blood(e cu vampiri si mna, desi l am vazut, nu m a impresionat enorm ) clar ti se vor parea o prostie mai ceva ca TVD), insa mai recomand THE 100(1 sezon, dar in toamna apare si al doilea), Believe(e un serial GENIAL, dar are doar 1 sezon ) sau Prison Break(e mai vechi si are doar 5 sezoane), in cazul in care nu ti plac SPN sau OB, nu prea sunt 'fantastice', dar merge sa le incerci)
P.S.:Multumesc pentru fundita!
Vezi că pentru Believe a mai apărut ep.13, inițial anularea s-a produs după ep.12, știi. Oricum și așa tot anulat rămâne.
Da l-am văzut acum, îl găsești și dacă tot trebuie să ne resemnăm și să acceptăm ca fiind anulat serialul, cel puțin acest ep. are un final frumos.
Prison Breack il urmaresc... chiar daca mama ma are la degetu' mic cu spoilerele ca l-a vazut si ea... O sa continui cu Supernatural. Multumesc!