| Geanina1107 a întrebat:

Hei, sper ca mai folosește cineva site-ul ăsta pentru ca eu nu am mai intrat aici de vreo 2 ani cred.
Am nevoie de ajutorul vostru. Caut un film doar ca nu-mi mai pot aminti numele.
Mi-am amintit aseară de un film romanesc pe care l-am vazut acum 3 ani pe canalul de Youtube Cinepub. L-am cautat toata seara, am dat scroll prin toate clipurile lor si nu l-am gasit, tind sa cred ca a fost sters de pe Youtube, dar problema e ca nu-mi amintesc numele ca sa-l pot cauta pe siteul lor. Era vorba despre o fata care statea la apartament cu maica-sa si bunica-sa care era la pat. Fata nu prea se intelegea cu maica-sa, isi ascundea banii de ea. Își facuse un iubit. Dar din cauza lui, la liceu o fata X, probabil fosta lui, facea misto de ea. Intr-o zi X i-a dat un pumn pe holul liceului protagonistei si toti din jur radeau si filmau, pana s-a enervat asta si a sarit la bataie. A fost trasa la raspundere tot ea de director. Află ca bunica sa a murit. Se muta cu iubitul ei, dar nu e ceea ce pare. Pe tot parcursul filmului apar scene in care ea de exemplu se uita la un acvariu de pești și aude marea. Filmul se termina cu ea stand pe un bloc si desigur cu sunetul mării.
Daca știe cineva sau are vreo idee, va sunt recunoscătoare, daca nu, asta e, o sa mor in neștiință. Mersi laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Lumea e a mea"?
https://youtu.be/j86GQEf1JSE

3 răspunsuri:
| Geanina1107 explică (pentru anonim_4396):

Vaii, asta e, multumesc frumos!

| Ornato a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu mai este pe CinePub?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ornato):

Nu am de unde sa stiu si nu merita sa investesc timp pentru a afla acest lucru.