| AndreeeexD a întrebat:

Hei! Stiti emisiunea aceia "Pariu cu viata "? Eu o stiu dar nu ma uit la el.Dar am niste prietene care au fost "suparate " si nu stiu de ce si ma gandeam sa aflu devil. Eu cred ca din cauza seriarului acestuia.
Deci intrebarea era ce s-a intamplat aseara in episod? O.o

Răspuns Câştigător
| Fitichiu_Diana_1998 a răspuns:

In serialul Pariu cu Viata, aseara Lala Band a avut un concert fals...cineva le-a spus sa vina la spectacol, si de fapt au fost mintititongue. Au venit la 'concert" dupa cum li s-a spus si au fost intoxicati cu o substanta si au lesinat
A doua zi s-au trezit intr-o padure unde erau prinsi de niste criminali rau..care in urma cu o saptam, ana au facut alte 2 victime.
Unul dintre criminali i-a impuscat pe niste fete din trupa.
Si spre final o fata Anca a fost prinsa si ea, si i-a pus o vesta cu o bomba iar prietenul ei Vlad incearca cu disperare sa o ajute...bomba din vesta ramane la 14 secunde.
Da este adevarat a fost un episod trist, uitate pe net pe youtobe ce se intampla in episodul urmator daca dorestihappyhappyhappy:*

5 răspunsuri:
| IHateFakePeople a răspuns:

Buna. Aseara a murit Anca si prietenul ei, Vlad. Funda?big grin

| Cosminovici18 a răspuns:

Da in episodul de aseara cei din LalaBand au fost supusi la Jocul de-a moartea si Anca si Vlad au murit si probabil din cauza asta prietenela tale sunt triste! Ei au fost si raniti in timpul ala, aia doi au murit!

| Unniique a răspuns:

I-au răpit de la concert, i-au lăsat să fugă prin pădure şi ei să îi împuşte. Între timp Anca şi-a rupt piciorul iar Sara a fost împuşcată, bla bla bla, După au ajuns la drum şi erau toţi înafară de Anca pe care au scos-o din maşină plină de bombe.;|
Ei au plecat, au rămas toţi acolo şi unii ai murit. Nu toţi, nu se stie care. Unii zic că Anca şi Vlad au murit, uni nu. Dar Sara, Alina, Cristi şi Bubu nu au murit pentru că apar în promo. Poţi vede episodul pe net.
Fundă?

| sophie12helen a răspuns:

Draga mea, imi pare rau sa te dezamagesc dar PCV este un serial, nu o emisiune straight facewinking Fara sad

| AndreeeexD explică (pentru sophie12helen):

Stiu straight face Scuze m-am incurcat oh go on