| BetaAlfaGamaDelta a întrebat:

Hei,TPU am o intrebare!
The Vampire Diares este foarte mult de groaza? As vrea sa ma apuc dar sa nu fie doar scene de groaza!
Daca este doar cu scene de groaza ce seriale imi recomandati?
P.s. Am 12 ani jumate

Răspuns Câştigător
| Idc12345 a răspuns:

Poi si eu m-am apucat de The Vampire Diaries cand aveam 12 ani big grin Sincer, nu m-am speriat chiar deloc. Intr-adevar, episodul 1 din sezonul 1, mai ales inceputul e de groaza.Pe urma, totul se domoleste si o sa fie ceva romance. Funda?:O3

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
Nu mi se pare prea de groază. Asta depinde şi de tine cât de sperioasă eşti. Mi-amintesc că doar episodul 9 din sezonul 1 m-a speriat, deci ai putea trece peste el, dar în rest mie mi se par ok.

| BetaAlfaGamaDelta explică:

Va multumesc tuturor!
Osa ma apuc de el, cand o sa am timp! Si sarbatori fericite tuturor!

| UnCorpSanatos a răspuns:

Este un serial popular dar nu foarte bun, probabil la 12 ani o sa iti placa, iar daca este de groaza tu trebuie sa iti dai cu parearea daca te sperie sau nu uita-te la un episod doua si testeaza-l, daca nu iti va placea uite cateva alternative:
Prison Break
Game of Thrones
Arrow

Daca reusesti sa le intelegi o sa iti placa.

| gabi13579 a răspuns:

Nu e de groaza aproape deloc sunt unele scene cu sange dar atat. e mai mult de dragoste si drama. eu am citit si cartile si am vazut serialul si e chiar reusit.
PS: eu am 13

| Corleone123 a răspuns:

Supernatural este cel mai bun serial la care m-am uitat. Are o poveste foarte interesanta si sunt si scene in care e posibil sa te sperii putin. tu alegi

| mihaela9292 a răspuns:

The Vampire Diaries, dupa parerea mea este cel mai genial serial.Are scene de groaza, doar este cu vampiri, dar e si romantic, drama.Chiar ar trebui sa-l incepi.

Întrebări similare