| AnonimKjn a întrebat:

Hei TPU, am o mica problema.
In urma cu vreo cateva luni, am vizionat The Amazing Spider man (1 si 2) si dupa am inceput sa ma uit tot mai des la ambele filme, la un moment dat nu era saptamana fara sa vad macar unul dintre ele.Am cautat pe google despre The Amazing Spider Man 3 si am vazut ca n-o sa se mai lanseze si incepusem sa ma simt prost (tin sa mentionez ca am vazut de vreo 20 de ori doar unul dintre ele) dupa am cautat tot mai des, in fiecare seara, nu mai sunt site uri unde sa ma uit si inca am o speranta ca o sa iasa candva chiar ca am vazut ca nu e posibil nici macar 0. 0000000, 1% azi am vizonat venom, credeam ca daca ma uit la el, o sa uit de tasm3 dar mai rau a fost, ce as putea sa fac? Ca sa-mi iau gandul de la film? Am iesit pe afara, am facut sport, am incercat sa fac de toate.Pur si simplu e acolo oriunde merg.Ce sa fac ca sa uit de el?

7 răspunsuri:
| Tuca10 a răspuns:

Păi, încearcă să te uiti la un film horror tarziu in noapte, cu luminile stinse si singur... stai cu gândul numai la filmul horror si sa nu-ti pierzi atenția, după el o sa ti se faca frica si o sa uiti de filmul cu superman, sper ca te-am ajutat, bafta

| RefikaGorecki a răspuns:

Doamne! Problema mea e exact la fel.Am vizionat ieri ambele filme si de atunci sunt deprimantă si plâng încontinuu.Sunt disperată as vrea sa ma mai uit si s gasesc alt răspuns la final dar ma întristează si mai mult faptul că Uimitorul om paianjen 3 nu este lansat! Nu stiu ce am orice as face si eu am aceiași problema!

| AnonimKjn explică (pentru RefikaGorecki):

Finalul e tragic rau de tot si stau cu gandul doar la Gwen sad

| AnonimKjn explică (pentru Tuca10):

Am incercat de toate.

| RefikaGorecki a răspuns (pentru AnonimKjn):

Doamne,si eu

| AnonimKjn explică (pentru RefikaGorecki):

Pacat ca nu o sa l mai vedem niciodata.

| RefikaGorecki a răspuns (pentru AnonimKjn):

crying