Suits este unul dintre cele mai bune seriale vazute de mine. Este cu un tanar personaj principal, si cum reuseste dintr-o viata de adolescent, cu probleme specifice vietii lui sa ajunga unul din cei mai buni avocati din cati exista!
Apoi ar urma:
How I met your mother (Un serial comedie, cu un grup de prieteni, unde fiecare episod este o mica parte din Cum a intalnit-o el pe sotia sa. El le povesteste din perspectiva lui, copiilor care il asculta mereu. Episoadele reprezinta intamplari din viata sa, care il aduc mai aproape de punctul in care o cunoaste pe sotia sa)
The mentalist (Un tip care este foarte destept si are calitatea de a vedea pana si cele mai mici detalii )
Elementary (Este vorba de Sherlock Holmes, cum rezolva cazuri cu ajutorul asistentei sale care il insoteste la fiecare pas. Are o minte geniala cu sclipiri de moment.)
Game of Thrones (Un film complex, despre o lume fictiva, unde sunt 7 regate si cam toata lumea vrea sa castige tronul suprem de imparat al tuturor 7 regate. E foarte frumos, are niste peisaje extraordinare si o poveste frumoasa!)
Acestea enumerate de mine sunt seriale care trebuie neaparat sa le vezi! Sunt minunate toate :D
Dar uite, aici ai un link cu serialele cu note cele mai mari pe Imdb. Cand le termini pe cele care le-am enumerat mai sus, aici poti sa iti cauti si altele:
http://www.imdb.com/......arch/title
Sper ca te-am putut ajuta!
Le-am vazut pe toate enumerate de tine Iti recomand The Vampire Diaries,Dexter,True Blood, CSI, Gossip Girl, 90210, Californication, Doctor House si The Grey's anatomy.
Dexter am vazut. CSI (New York,Miami, Investigatii), Gossip Girl, Doctor House si cateva episoade la TV din Grey's Anatomy Multumesc pentru celelalte, se pare ca avem gusturi asemanatoare