| SeecreetNamee a întrebat:

Credeti ca un copil pana in 10 ani ar putea intra la un film (de groaza) N-15? Adica,e obsinuit cu filmele horror, nu se sperie. Dau funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing) Eu la 7 ani ma uitam la un serial cu -16 happy Nu conteaza varsta, nu asculta tot ce auzi la televizor laughing Conteaza firea omului tongue Daca nu se sperie, eu zic ca nu e nimic grav, doar nu omori pe nimeni, nu e ilegalwinking

Vizionare placuta! :*

9 răspunsuri:
| loveAnime100000 a răspuns:

Pai cred ca ar putea intra dar in momentele foarte de groaza sa ii acoperi
ochii

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum pana mea sa fie obisnuit la 10 ani cu filme horror? cine si a batut joc de el?

| SeecreetNamee explică (pentru suntserios):

Păi,măi seriosule, un copil la 10 ani cred că a văzut destule filme de groază, dacă tu la 10 ani n-aveai voie sub nicio formă, este strict problema ta. happy

| SeecreetNamee explică (pentru loveAnime100000):

Asta mă gândeam şi eu, oricum filmul nu este chiar horror, este cu chestii paranormale.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru SeecreetNamee):

Inseamna ca are niste parinti denaturati de ii dau voie copilului sa se uite la asa ceva. Eu cand aveam 10 ani nici nu aveai unde sa vezi filme din aste, eu ma jucam cu bicicleta si alergam pe afara nu mai uitam la fenomene paranormale sa nu pot dormi noaptea de frica ca este vreun zombie in dulap. Sper din tot sufletul sa nu ii dea voie copilului sa intre la film, spre bine psihicului lui.

| SeecreetNamee explică (pentru anonim_4396):

Mersiii. :* Sper si eu sa o lase.

Offf Doamne, nu-mi pierd timpu' cu tine, paaaa. wave

A ZIS CINEVA CA STA DOAR IN CASA SA SE UITE LA FILME DE GROAZA? straight face Oameni redusi mintal... Cand e nevoie, si se uita cineva din familie sau ceva de genu' se uita + ca nu e cine stie ce film. -.-''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SeecreetNamee):

In plus, daca se sperie, ii spui ca e doar un film, regizat de un tampit laughing