Ce spui tu acolo, sunt teorii fără sens!
Dacă te uiţi ''peste'' episoade, normal că gândeşti aşa.
Dacă eşti mai atent îţi vei da seama că Minato seamănă cu Hinata. Amândoi sunt nişte ''stalkeri''. Iar Naruto, are un temperament vulcanic, ca şi Kushina.
Kishimoto a făcut mai multe momente NaruHina, decât NaruSaku. În plus, Sakura a afirmat că încă îl place pe Sasuke.
Oricum, nu ştiu de ce dracu o mai ţine pe Sakura aia, că şi aşa e vai de ea! Sper să moară în război.
O zi bună! ^^
Eu cred ca va fi in sfarsit cu Sakura, Naruto . Asa banuiesc eu Si asa si sper... Daca Naruto nu o ia pe Sakura o sa o ia pe Hinata, si sincer sa fiu nu mai suport fetele de genul "Vai vai sunt mica si draguta nu ma pot tine pe picioare singura, de parca am 2 anisori, si trebuie sa ma prefac ca ma doare ca baietii sa vina sa imi alinte durerea" Si care nu pot sa zica un cuvant fara sa se balbaie ca le e prea frica Deci eu chiar nu mai suport genul asta de fete, sincer
Sasuke o sa vina din nou in echipa 7 si v-a lupta alaturi de ei, iar orocimaru si toti ceilalti hokage vor fi readusi inapoi la viata, iar naruto se va uni cu noua cozi
Buna! Posibil, dar eu cred ca va ramane cu Hinata, deoarece Sakurei ii place de Sasuke, si Hinatei de Naruto .
Naruto din cate vad in shippuden nu prea se mai uita la sakura eu votez pentru hinata are big boobs(pentru el)
Da raspunsul asta il asteptam intr-adevar stiu ca toti ati zis de Hinata chiar si motivul dar mi-ai dar peste cap teoria dar raspunsul tau imi place(nu ca-m sti ce se va intampla)
Dar conteaza doar dorinta fetelor? ) Spui asta pentru ca esti fata In plus, fiecare crede cum vrea... Doar Hinata i-a zis cand se lupta cu Pain, i-a zis lui Naruto ca il iubeste, dar el nu a facut nimic, si nici nu cred ca va actiona la acele cuvinte Naruto o place pe Sakura din prima zi de academie Eu sper sa ramana cu Sakura...
Aham... Nu! N-a făcut nimic! -.-"
S-a transformat, şi era să distrugă satul.
Şi nu, n-a făcut nimic!
Mama lui Naruto i-a spus inainte sa moara, ca el sa-si gaseasca o femeie la fel ca ea, mda deci Hinata seamana cu Kushina -_- fani retardati de NaruHina ce sunteti!
Nu the "boobs" conteaza intr-o relatie, ce numai pentru. asta o iubeste sau cumva ii iubeste "boobs", si nu pe ea.Baieti...
cristinamariaxc întreabă: