Bai, mie Martyrs mi s-a parut o timpenie suprema. Si nu m-a dat pe spate cu fazele de tortura, ci pur si simplu prin cretinatatea povestii.
Mie mi-a plăcut de asta se numesc și filme horror fiindcă conțin astfel de acțiuni astfel sar nu-mi drame sau comedii răspunsul tău e irelevant în acest context băiatu o cerut ceva sa îl sperie asta s-ar potrivi goodnight mommy la fel a fost desemnat cel mai înfricoșător film horror realizat vreodată eu am dat ce o cerut utilizatorul ce o deschis topicul stai în banca ta lasă-l pe el sa tragă concluzia nu veni tu cu feedbacuri de astea de rahat man tinele pentru tine nu-i pasa nimănui părerea ta Men dacă voia ceva și cu poveste și inspirat din fapte reale ii dădeam amityville în schimb el o cerut ceva mai hard
Tu poate ai văzut martyrs 2015
Nu martyrs 2008 care are o nota bună data de imdb după cum vezi martyrs 2008 face parte din cele mai bune și populare filme din 2000 încoace.
Orice horror aproape te va speria si nu doar putin, daca il vezi seara va fi nasol de tine, dar isi va atinge targetul pe care-l cauti:
The Ring (2002)
The Grudge (2004)
ps: nu este bine sa faci pe tine de frica sau sa ai cosmaruri din cauza unui film.
Pe mine nu m-a speriat deloc. Doar m-a lasat cu un WTF major si atit. Pe ala din 2008 l-am vazut. Notele bune sau proaste de pe IMDB nu inseamna mare lucru, de multe ori sunt la fel ca ratingurile de pe eMag...
ChuckyDoll întreabă: