The devil inside. E inspirat dintr-un caz real, e fain.
În 1989, operatorii de la urgenţe au primit un apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley) care mărturisea că a ucis brutal trei oameni. Întreaga ei viaţă, Isabella Torelli (Fernanda Andrade) a crezut că mama ei a ucis brutal trei oameni din cauză că era nebună.
După ce află că aceste crime s-au petrecut în timpul unei exorcizări, ea călătoreşte în Italia la Spitalul Centrino pentru psihopaţi criminali, unde mama ei a fost închisă, pentru a afla dacă este bolnavă mintal sau posedată de demoni.
Când aceasta recrutează doi tineri exorcişti (Simon Quarterman şi Evan Helmuth) ca s-o vindece pe mama ei prin metode neconvenţionale, combinând atât ştiinţa, cât şi religia, ei se înfruntă cu răul pur în forma a patru demoni puternici care o posedau pe Maria.
http://yupi.md/top-10-filme-de-groaza-pe-care-trebuie-sa-le-vezi/
Aaa, si mi-am amintit de 5ive girls. Nu e chiar sa tipi, insa e fain.
Sper ca te-am putut ajuta, vizionare placuta!
The Unborn (2009)
It's Alive
Cassadaga
Devil Seed
The Possession
Wrong Turn 4, 5
The Exorcism of Emily Rose
Remains
Final Destination, Saw, The Omen, Hidden, Silent Hill, The Legend of Bloody Mary, The Children, Lesbian Vampire Killers, Povestea Celor Doua Surori, 13 Fantome, The Blackout, Orfana, Tamara, The Last House On The Left, The Shrine, Hostel, Night Of The Demons, Halloween, The exorcist. Sunt mult mai multe filme, ti-am dat cateva filme care chiar merita sa le vezi :*.Pe care le-am vazut mai bine de 4 ori pe fiecare in parte siti-am mai spus si filme care au mai multe parti :* Deci bafta la cautarea unui film