| AndreeaDeiia a întrebat:

Heii TPU.
Stiti ceva film despre adolescenti sau cu adolescenti?

PS: nu vreau sa fie multe sa fie frumoase. happy
Dau funda >:

7 răspunsuri:
| Strepix a răspuns:

The Perfect Man
Gossip Girl
17 Again

| AndreeaDeiia explică (pentru Strepix):

Pai The Perfect Man l-am vazut. Gossip Girl l-am vazut si nu e film e serial.
Doar 17 Again e bun. laughing
Ma uit acum happy

| Dippa a răspuns:

The last song
American Pie
LOL
A Cinderella Story

| EuDeeu a răspuns:

Uite cateva sugestii:
1. A walk to remember -Landon si prietenii lui sunt cei mai cool baieti dintr-un liceu din Beaufort. Jamie e opusul lor, nimic nu pare cool la ea. E fiica preotului si poarta haine largi, care ii ascund formele. Cand o farsa a lui Landon se termina prost, directorul liceului il obliga sa joace in piesa scolii, activitate in care e implicata si Jamie. Petrecand tot mai mult timp alaturi de ea, baiatul descopera dupa un timp... ca s-a indragostit! Landon este nevoit sa renunte la prietenii sai pentru a-si petrece timpul cu Jamie, el incercand sa-i implineasca toate visurile fetei.
2. One tree hill -În afară de pasiunea pentru baschet, Lucas şi Nathan par să fie două persoane diferite, cu foarte puţine lucruri în comun, unul dintre acestea fiind... tatăl. Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care studiază şi provine din cea mai bogată familie din oraş. Crescut numai de mama sa, Lucas este foarte tăcut şi singuratic, încercând întotdeauna să păstreze o distanţă cât mai mare faţă de fratele său vitreg, Nathan. Însă, printr-un joc al destinului, cei doi sunt puşi faţă în faţă, atunci când Lucas intră în echipa lui Nathan. Competiţia tacită care exista între ei încă din copilărie iese acum la suprafaţă, mai ales că cei doi luptă nu numai pentru supremaţia de pe terenul de baschet, ci şi pentru inima lui Peyton, iubita lui Nathan
3. Easy A -Dupa ce se preface ca face sex cu un coleg si devine "tarfa" liceului, Olive Penderghast este ostracizata de catre colegii si profesorii puritani pentru existenta ei "promiscua". Inteligenta si vicleana, Olive decide sa manipuleze aceasta morisca a zvonurilor nefondate in avantajul ei. Pe masura ce viata ei cotidiana incepe sa semene cu viata eroinei Hester Prynne din romanul "The Scarlet Letter", Olive ii asmute pe colegii si profesorii conservatori si bigoti unii impotriva celorlalti.
4. A cinderella story - Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge). Fiona o forteaza sa faca cele mai murdare treburi din casa. Nici scoala nu-i ofera vreo consolare, mai ales cand Shelby e prin preajma: rasfatata, bogata si foarte populara, Shelby o trateaza pe Samantha aproape la fel de rau ca Fiona
5. Another cinderella story (cenusareasa jucata de Selena Gomez) -Bazat pe povestea clasica a Cenusaresei, dar adaptat intr-o maniera moderna si revolutionara, filmul "Another Cinderella story" o are in centrul actiunii pe simpatica adolescenta Mary, care locuieste impreuna cu mama ei vitrega Dominique Blatt - o fosta vedeta pop - si cu cele doua surori vitrege pe nume Britt si Bree. Fiind foarte talentata la dans, Mary viseaza sa studieze in Manhattan si sa intalneasca marea dragoste a vietii, dorinta ce pare sa i se implineasca atunci cand il cunoaste pe Joe.

Mai cauta aici si alege tu: https://www.google.ro/......https?/url

| Musique a răspuns:

Triple dog.
Vizionare plăcută!

| AndreeaDeiia explică (pentru Dippa):

Le-am vazut pe toate.
Dar multumesc oricum.

| AndreeaDeiia explică (pentru Musique):

L-am vazut sad.
Mi-a placut mult.