Si eu sunt fana si citesc si cartile sunt la vol 5, mie imi place mai mult serialul Team Damon and Team Delena
Stefan.
Stefan si Elena clar!
Am auzit ca Elena s-ar putea sa ramana cu Damon, dar nu vreau.
Il ador pe Stefan, e mai linistit.
Yeah... vreau si eu ca Stefan si Elena sa ramina 4ever together! Ii ador)
Si mie imi place enorm Tyler.mai ales acum cind e cu Caroline.Forwood 4ever! Nu/mi place Damon deloc...si mereu voi fi Stelena! Stefan si Elena se potrivesc)
Un fan in sfarsit am gasitda, si eu sunt un mare fan The Vampire Diaries si cred ca elena si stefan e mai bine decar elena si damon.imi plac ambii vampiri.As fi curioasa sa vad la ce episod din ce sezon esti.Trimitemi in privat plz.Eu sunt la sezonu 1 episodul 20. Pupici:*:*:*:*
Vai fata draga dar tu crezi ca doar tocilarii citesc?
daca citesti inseamna ca esti tocilar? frate
Salut! Si eu ador the vampire diaries ! Nu am apucat sa citesc cartile inca. dar vreau neaparat! Am auzit ca serialul nu e la fel in carti In fine. Team STEFAN, clar! Damon e si el foarteee dragut, da` tot pe Stefan il prefer ! Si da, Elena cu Stefan arata foarte bine impreuna
Stefan este foarte dragut dar si ochii si zambetull lui Damon le ador eu cred ca Elena si Stefan se potrivesc foarte binee
Categoric Stafan, eu personal abia de reusesc sa-l suport pe Damon.De cand a ucis-o pe Lexy nu il mai suportDesigur mai este si chestia ca Damon este lasat intodeauna de izbeliste(Mai intai de Katherina mai apoi de Elena sper sfarsit o pierde si pe Rose)Cred ca asta este motivul urei din sufletul lui, cu alte cuvinte inteleg de ce actioneaza pripit si imi pare rau pentru el.
Si eu st mare fana am citit si cartile si am vazut si serialul dar cartile sunt mult mai fascinante