| TeiiaStypayhorlikson a întrebat:

Helaaaaaauuu,

Ce mai faceti?

Am si eu o intrebare.(pentru cei care au vazut cele 3 filme din seria Terminator)

In primul film, ce replica celebra a avut Arnold?
In al doilea stiu ca a avut "I'll be back " sau "Hasta la vista, baby"
In al treilea ce replica a avut?

Pupiciii multi si fundita celui mai rapid raspuns

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

De fapt, memorabila replică „I'll be back" a fost folosită în contexte diferite în toate cele 4 filme.
În „The Terminator" (1984), Schwarzenegger a folosit pentru prima dată replica, când i-a fost interzisă intrarea în sediul poliției. Terminatorul se întoarce într-o mașină, spărgând ușa principală.
În al doilea film, „Terminator 2: Judgment Day" (1991), replica „Stay here, I'll be back" e adresată familiei Connor în timpul evadării din clădirea Cyberdyne.
În „Terminator 3: Rise of the Machines" (2003), replica e puțin modificată, „She'll be back", referindu-se la T-X. De asemenea, în acest film se folosește „I'm back!".
În cel de-al patrulea film, „Terminator Salvation" (2009), John Connor (Christian Bale) răspunde „I'll be back" la întrebarea adresată de nevasta lui.
Prin urmare, aș spune că replicile cheie din fiecare parte sunt:
The Terminator (1984) - „I'll be back"
Terminator 2: Judgment Day (1991) - „Hasta la vista, baby"
Terminator 3: Rise of the Machines (2003) - „I'm back"
Terminator Salvation (2009) - „I'll be back"

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

F.uck am pus la stelute ca sa stii ce era.

| mgtow a răspuns:

In primul film f.uck you asshole la hotel, 2º stii, 3º I`m back la clinica veterinara si in 4º nu au pus pentru ca el era doar o scena scurta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce stiu, Arnold era personaj negativ in prima parte. Sarah Connor cand era tanara, trebuia salvata de Arnold. (T600)
Nu prea era vorbaret Arnold. In partea a2a erau : Hasta la vista, & I'll be back.

Cred ca o replica memorabila a fost : "Come with me If you want to live", replica ce a fost pusa si in a2a parte cand trebuia sa-l salveze pe Connor.

| TeiiaStypayhorlikson explică (pentru Diabolique):

Iti multumesc pentru raspuns. Jos palaria.

| TeiiaStypayhorlikson explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc pentru raspuns. Jos palaria

| TeiiaStypayhorlikson explică (pentru mgtow):

Nu prea am inteles ce mi-ai zis, dar multumesc ca te-ai ostenit sa scrii. Jos palaria