De fapt, memorabila replică „I'll be back" a fost folosită în contexte diferite în toate cele 4 filme.
În „The Terminator" (1984), Schwarzenegger a folosit pentru prima dată replica, când i-a fost interzisă intrarea în sediul poliției. Terminatorul se întoarce într-o mașină, spărgând ușa principală.
În al doilea film, „Terminator 2: Judgment Day" (1991), replica „Stay here, I'll be back" e adresată familiei Connor în timpul evadării din clădirea Cyberdyne.
În „Terminator 3: Rise of the Machines" (2003), replica e puțin modificată, „She'll be back", referindu-se la T-X. De asemenea, în acest film se folosește „I'm back!".
În cel de-al patrulea film, „Terminator Salvation" (2009), John Connor (Christian Bale) răspunde „I'll be back" la întrebarea adresată de nevasta lui.
Prin urmare, aș spune că replicile cheie din fiecare parte sunt:
The Terminator (1984) - „I'll be back"
Terminator 2: Judgment Day (1991) - „Hasta la vista, baby"
Terminator 3: Rise of the Machines (2003) - „I'm back"
Terminator Salvation (2009) - „I'll be back"
In primul film f.uck you asshole la hotel, 2º stii, 3º I`m back la clinica veterinara si in 4º nu au pus pentru ca el era doar o scena scurta.
Din ce stiu, Arnold era personaj negativ in prima parte. Sarah Connor cand era tanara, trebuia salvata de Arnold. (T600)
Nu prea era vorbaret Arnold. In partea a2a erau : Hasta la vista, & I'll be back.
Cred ca o replica memorabila a fost : "Come with me If you want to live", replica ce a fost pusa si in a2a parte cand trebuia sa-l salveze pe Connor.
Nu prea am inteles ce mi-ai zis, dar multumesc ca te-ai ostenit sa scrii. Jos palaria