Buna.Da, ambele sunt superbe, dar depind de genul de serial pe care vrei sa.l vezi. Amandoua sunt pentru adolescenti, cert. Pretty little liars e un serial un pic infricosator, te tine in suspans, povesti de dragoste amestecate, intotdeauna sunt rastunari de situatii la sfarsit si chiar si crime. Gossip girl e un serial care vb despre modul de trai, doua lumi diferite, povesti de dragoste superbe si incurcate rau de tot, povesti de prietenii...totul despre adolescenti de fapt. Sper ca te-am putut ajuta
P.s: Eu le.am vazut pe amandoua si mi.au placut enorm.
Gossip girl merita vazut daca ai gen 12-16 ani..ca daca esti mai matur deja este plictisitor. Este povestea de viata a catorva tineri din lumea de elita a New-York-ului, plini de bani, rasfatati care cred ca totul li se cuvine si cu cei care nu fac parte din aceeasi clasa sociala se poarta oribil de parca le-ar fi toti servitori. Sunt multe intrigi, multa curvasaraie ca na..ai bani multi le incerci pe toate. sfarsitul oribil! In schimb, Pretty little liars este un serial marfa, in opinia mea...adica te pune pe ganduri, plin de suspans, intrigi. poate unora li se pare putin macabru acuma depinde de gusturile fiecaruia.Dar in mod cert de PLL nu o sa te plictisesti! Sper ca ti-am fost de folos!
Merita sa te uiti la amandoua....Sun minunate..Cred ca sunt cele m-ai urmarite seriale.
Da, merita! Si inca cum [mai ales Gossip Girl] Dupa parerea mea zic sa te uiti Nu o sa regreti
Ambele interesante, dar fix Gossip Girl ar fi The O.C. Apoi mai poți urmări The Carrie Diaries, Hellcats.
mistergiovany49 întreabă: