Pot spune că este serialul meu preferat, poate fiindcă e și primul la care m-am uitat. Am crescut alături de personajele din serial. M-am dezvoltat ca om, ghidandu-ma după personajele filmului.
TVD este un serial care te scoate din monotonia vieții. Te lasă să visezi. Te ține cu sufletul la gură. E plin de mister și romantism. Il recomandat din toată inima.
Adica serialul, nu?
Mie mi-a placut pana la sezonul 5, dupa m-am oprit ca nu mai aparusera episoade si m-am lasat.
M-a atras povestea si personajele.
Am citit si cele 4 volume si pot spune ca mi-au placut ambele la fel de mult. Doar ca-n carte atmosfera e mult mai fain creata.
Prefer cartile, filmul mi se pare ca prezinta doar anumite aspecte si "evita" sa prezinte toata cartea. Asa cum se intampla si in cazul lui True Blood
Cel mai fain serial vizionat, cel Putin asa credeam pana or scos-o câteva sezoane pe Nina Dobrev ( Elena) la final nu o fost exact cum ma aşteptam dar începutul merita vizionat
E genial. Am vazut toate 8 sezoanele si e prea fain serialul. doar ca o sa te cam plictisesti de el cand o sa plece Elena si totul o sa fie mai mult ca o telenovela dar pe la sfarsitul sezonului 8. e genial. eu am plans cand s-a terminat. asteptam urmatorul episod ca nebuna... anyway. ti-l recomand. e prea tare serialul.,
E cel mai tare ever. Eu m-am uitat la toate cele 8 sezoane si e asa tare. Cred ca e cel mai tare serial... Ti l recomand.
Primele 2 sezoane sunt cele mai faine. Prin sezonul 4 va fi mai multa actiune decat dragoste dar va fi smecher.
hotgirl05 întreabă: