| Ea1mereu1aici a întrebat:

HEY!
Cum vi-se pare filmul The Vampire Diaries (TVD)?

Răspuns Câştigător
| lovecats123 a răspuns:

Pot spune că este serialul meu preferat, poate fiindcă e și primul la care m-am uitat. Am crescut alături de personajele din serial. M-am dezvoltat ca om, ghidandu-ma după personajele filmului.
TVD este un serial care te scoate din monotonia vieții. Te lasă să visezi. Te ține cu sufletul la gură. E plin de mister și romantism. Il recomandat din toată inima.

13 răspunsuri:
| CdeMetal a răspuns:

Nașpa.

| LittleBugsBunny a răspuns:

Prefer cartile, filmul mi se pare ca prezinta doar anumite aspecte si "evita" sa prezinte toata cartea. Asa cum se intampla si in cazul lui True Blood

| Lili029 a răspuns:

E cel mai tare ever. Eu m-am uitat la toate cele 8 sezoane si e asa tare. Cred ca e cel mai tare serial... Ti l recomand.
Primele 2 sezoane sunt cele mai faine. Prin sezonul 4 va fi mai multa actiune decat dragoste dar va fi smecher.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant cand n-ai ce face. Parca se joaca prea mult cu paranormalul

| LoredanaS19 a răspuns:

Cel mai fain serial vizionat, cel Putin asa credeam pana or scos-o câteva sezoane pe Nina Dobrev ( Elena) la final nu o fost exact cum ma aşteptam dar începutul merita vizionathappy

| deeeaqq a răspuns:

Eu ştiam că TVD e serial, nu film.
În fine.

| Adry05 a răspuns:

Adica serialul, nu?
Mie mi-a placut pana la sezonul 5, dupa m-am oprit ca nu mai aparusera episoade si m-am lasat.
M-a atras povestea si personajele.
Am citit si cele 4 volume si pot spune ca mi-au placut ambele la fel de mult. Doar ca-n carte atmosfera e mult mai fain creata.

Răspuns utilizator avertizat
| Desireღ a răspuns:

Nașpa.

| Eskalibur8 a răspuns (pentru lovecats123):

Same.

| lexiploae a răspuns:

E genial. Am vazut toate 8 sezoanele si e prea fain serialul. doar ca o sa te cam plictisesti de el cand o sa plece Elena si totul o sa fie mai mult ca o telenovela dar pe la sfarsitul sezonului 8. e genial. eu am plans cand s-a terminat. asteptam urmatorul episod ca nebuna... anyway. ti-l recomand. e prea tare serialul.,