| andreeaaaaaaamaria a întrebat:

Hey. Despre ce este vorba în serialul Sex Education?

Răspuns Câştigător
| Sebastiann7 a răspuns:

Personajul principal este un adolescent virgin care este oarecum indragostit de o tipa care este mai 'misto' decat el, insa aceasta il vede ca si un prieten. dar spre sfarsitul ultimului sezon se schimba putin lucrurile insa nu o sa iti spun mai multe. Pe langa acest personaj principal, mai sunt si alte personaje. Dupa parerea mea, fiecare personaj in parte descrie cate un tip de adolescent din prezent, astfel se poate regasi am oricine in acest serial care trece sau deja a trecut prin perioada pubertatii. Eu am 19 ani si initial ma gandeam ca nu are rost sa ma uit pentru ca nu imi va placea, deoarece intr-un fel prezinta perioada aceea de inceput de liceu, cand incepi sa te formezi ca si persoana, insa am zis sa ma uit si chiar mi-a placut, mi s-a parut interesant si abia astept sa apara inca un sezon. De asemenea, este promovata si homosexualitatea in serial.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Despre exact ce spune titlul" Educatie sexuala".

Bula
| Bula a răspuns:

Despre metode de slabire. big grin

| User23434 a răspuns (pentru Violleta2022):

No *** sherlock... Dai răspunsuri multe și proaste

| Violleta2022 a răspuns (pentru User23434):

Cand ai 15 anisori, crezi ca esti buricul pamantului si le stii pe toate, dar nu esti atat de prost, ca nu realizezi asta, pana nu-ti spune omul in fata.
Invata sa respectii useri si sa nu te mai bagi in polemici cu ei, mai ales daca nu ai ceva inteligent de spus, ca nu toti avem anisorii tai, suntem aici parinti, profesori, medici, jurist samd.

| Sebastiann7 a răspuns (pentru Violleta2022):

Acest raspuns il poti da la orice intrebare legata de un serial laughing

| andreeaaaaaaamaria explică (pentru Violleta2022):

Nu m-am gandit niciodata la asta, m-ai luminat?

| User23434 a răspuns (pentru Violleta2022):

Interesant ca te-ai informat de vârstă mea, dacă nu ai fi știut asta, despre ce te-ai fi legat? Trebuia sa ți se spună și ție ca nu dai răspunsuri bune, chestia aia pe care ai scris-o o găsea omul și pe google dacă voia... Respectul îl ofer cui merita, celor care ajuta, nu celor ce arunca un răspuns în scârbă. Restul, cu bocancii pe capul lor rolling on the floor)

Întrebări similare