Pai renesmee devine sufletul pereche al lui jacob ( o chestia de-a lupilor) si aceasta ajunge la maturitate in numai 7 ani deoarece e jumatate vampir jumatate om... asa ca pana atunci jacob va avea grija de ea. pe parcurs ii va deveni prieten de joaca amic si intr-un final iubit... p.s. am citit cartea
Da, Jacob o sa fie impreuna cu Renesmee (fiica Bellei) pentru ca aceasta o sa se maturizeze foarte repede si in 7 ani o sa arate de 20 de ani. Renesmee era sufletul pereche al lui Jacob de cand era in burta Bellei.
Ce film d ***.la inceput eram innebunita dp el...
the vampire diaries e de 100 mai bun...
El fiind varcolac, imbatraneste doar cand nu se mai transforma, iar ea fiind jumate vampir creste mai repede.Deci vor fi cam de aceeasi varsta destul de repede.
Salut,,eu am citit cartea si in ea se spune ca fata Bellei va creste foarte repede, nu ca altii normal>.
In cel de-al doilea episod este explicat modul in care oamenii-lup se indragostesc de o persoana si nu mai pot fi cu altcineva, ori ceva de genul.In fine,cand Jacob o vede pentru prima data pe fiica Bellei chiar asta se intampla.Dar Jacob la inceput o va iubi in sensul normal, adica va tine la ea, va avea grija etc.Va astepta sa creasca. Oricum fiica Bellei creste foarte repede.
Teoria cartii spune ca fiica Isabellei, avand in vedere ca este jumatate vampir stralucitor si jumatate om are puterea de a se dezvolta mult mai rapid decat orice alt muritor. Asadar, ea va ajunge curand la varsta propriei sale mame. Jacob, de asemenea, fiind varcolac, are un asa zis simt care-i spune cu cine-i compatibilitatea sa cea mai mare-el avand acest simt activat in jurul copilului Bellei.
Avand in vedere ca filmul din cate am inteles, inca nu a aparut in cinematografe, aceste detalii ale mele ar putea fi "spoilere", dar sper ca-ti satisfac nelamurirea.
Bella3D întreabă: