| Knight141 a întrebat:

Hey, salut, bună ziua, bună seara, bună dimineața, etc.
Sa trecem la subiect, îmi puteți sugera ceva anime-uri de acțiune, supranaturale cu ceva lupte săbii, cred ca aţi cam prins ideea, superputeri, etc, ceva mișto, mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Mefi a răspuns:

Deci Bleach( lupte multe super puteri si toate luptele sunt cu sabii)
Naruto( super puteri si lupte multe e si cu sabii dar mai putin sunt kunaiuri)
Fairy Tail( Super puteri, lupte e super fain, si alea de mai sus sunt super big grin. Acesta e cu magie dar e smecher)
One piece( Puteri batai la tot pasul, e cu pirati e si cu sabii e misto)
Sia cum am inceput un Anime SAmurai Champloo(Dupa cum spune si numele acesta e doar cu sabii si lupte la tot pasul e smecheer din ce am vazut pana acum)

Sper ca te am ajutat si iti sugerez sa te uit la TOATE big grin
Sunt super

3 răspunsuri:
| SpecialK47 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, Tokyo Ghoul este unul dintre cele mai reusite anime-uri.
Nu am vazut foarte multe anime-uri, dar ca sa zic asa... pasiunea mea pentru anime-uri a inceput cand am vazut Tokyo Ghoul, insa Another, Corpse Party, Parasyte, Death Note, Death Parade sunt partial ok.

| Jeff92 a răspuns:

Pe langa ce a spus cel dinaintea mea iti sugerez Mirai Nikky(cu telefoane care prezic viitorul...ii super ) si HellSing(zombie)..nu mai imi aduc aminte. mmdar si Bleach, Fairy Tail si Naruto, Dragon Ball, One piece /punch man ....cam astea ar fi.

| Knight141 explică (pentru SpecialK47):

Îți dau dreptate în legătură cu Tokyo Ghoul, este unul dintre cele mai reușite, şi înafara de Corpse Party, le-am văzut pe toate happy dar mulțumesc oricum ca ai încercat să mă ajuți happy