| Rubby a întrebat:

Cine poate sa imi zica si mie cate sezoane sunt on serialul The Vampire Diaries si daca Elena ramane cu Damon... DAU FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| Jenn002 a răspuns:

Buna.Deocamdata sun 3 sezoane, ultimul sezon avand doar 10 episoade.Am inteles ca Damon ramane cu Elena si vor sa faca un copil iar Stefan vrea sa se razbune si sa ii oamoare pe toti, inclusiv pe Elena si Damon fara sa ii pese.
Funda?

8 răspunsuri:
| BonnieSweet a răspuns:

Domeniul meu. Sunt 3 sezoane. Elena ramane cu Damon in al 3 cand pleaca Stefan. [Si sa fiuu foarte reea daca nu ai vazut pana acum serialul se saruta la episodul 10 sezonul 3 sfarsit :X:X ] happy

| ChristiaNNN a răspuns:

Pana acum sunt aparute 3 sezoane. Nu se stie cine cu cine ramane.

| ammy1998 a răspuns:

Din cate am inteles in carti Damon ar muri si elena ar ramana cu stefan. Pana acum sunt doar 3 sezoane dar sper sa fie mai multe.

| Rubby explică (pentru BonnieSweet):

Pai am vazut pana acum toate episoadele inclusiv 10 tongue si imi place foarte mult

| Rubby explică:

Daca sccrieti pe google imagini: damon and elena wedding, veti gasi niste poze cu cei 2 la nunta lor si nu cred ca sunt facuute in fotoeditor...cine stie

| Rubby explică (pentru BonnieSweet):

Am citit in Bravo de luna asta ca serialul va continua cu noi sezoane big grin

| BonnieSweet a răspuns (pentru Rubby):

Nu cu noi sezone. Cu noi episoade. A inceput un sezon in septembrie anul trecut. Au luat o pauza si acum incep din nou activitatea.

| RC92 a răspuns (pentru Jenn002):

De unde ai mai scos-o si pe asta?laughing