| CadeamiarMaseaua a întrebat:

Deci am vazut un film, (am inceput sa il vad mai bine zis) era un film tipic despre adolescenti americani (sau cel putin imi asa imi amintesc eu..erau americani) si spuneau ca se duc la "festivalul carnavalului", iar unul a inceput sa bea din pahare incepute de bere care au ramas pe strada laughing.
Oricum oricum daca stiti cum se numeste filmul postati aici pentru ca as vrea sa il vad pe tot. Dau si funda big grin

6 răspunsuri:
| CadeamiarMaseaua explică:

Pai v-am dat detalii poate l-ati vazut si retineti numele titlului..eu am incercat sa il gasesc dar nu am reusit asa ca am apelat la ajutorul vostru. Daca aveam nevoie de site-uri puteam spune "Vreau site-uri de filme"... dar eu caut un anumit film.

| eduard20121997 a răspuns:

American Pie(placinta americana)sau scary movie 1, 2, 3, 4... Fundaa

| xt0Xic a răspuns:

American pie...cred

| CadeamiarMaseaua explică:

Nu, nu american pie.
Deci erau 3 adolescenti unul gras si doi slabi dintre care 1 virgin (si nu e ala in care se duc in vizita la facultate si etc)
Au spus ca se duc la "FESTIVALUL CARNAVALULUI" in nu stiu ce oras.
Iar unu avea o prietena care a sp ca i-a murit o ruda si trebuie sa se duca nu stiu unde dar a vazut-o si pe ea la sarbatoarea aia cam asa e filmul...

| CrisTinasss a răspuns:

Cred ca te referi la White Castle big grin daca asta e filmul pe care il cauti, sa-mi spui big grin

| CadeamiarMaseaua explică (pentru CrisTinasss):

Te referi la Harold and kumar: go to white castle? Daca da inseamna ca nu e filmul acela happy