Ala micu
Let's be cops (Hai sa fim politisti)
21 jump street & 22 jump street
Ted
Sa mori tu ca acestea sunt filme de comedie? Le-am vazut pe toate. Are glume pe care abia le inghiti. Daca le dau 6-6, 5 tras de par.
Daca tie nu-ti plac asta nu inseamna ca nici altora. Vezi-ti de treaba ta.
Tu ai descris filme pentru idioti. Si bineinteles, numai un om idiot rade la asa ceva. Totul depinde de IQ-ul tau. Daca ai IQ mare, nu inghiti gluma. Daca ai IQ scazut, logic ca razi ca prostul dar nu stii "de ce". Numai prostul rade ca sa se afle in treaba.
Gun Shy (2017),Sundown (2016),Fist Fight (2017),All Nighter (2017),Girls Trip (2017),Rough Night (2017),I Don't Feel At Home In This World Anymore (2017),Why Him? (2016),Două lozuri (2016),Death At A Funeral (2007),A Few Best Men (2011),Sisters (2015),A Million Ways To Die In The West (2014),Wrong Cops (2013),Tammy (2014),Spy (2015),Dope (2015),The Dictator (2012),Ted 1 și 2 (2012/2015)
Am descris niste filme, daca tu te consideri idiot e stric problema ta.
Eu nu ma consider idiot. Eu nu recomand altora filme pentru idioti cum faci tu. Oricum, se vede coeficientul tau de inteligenta dupa felul in care ai inteles mesajul anterior. Te duce capul, cum duce pe un om invalid picioarele.
Se mai intampla, dupa cum ti-am spus daca tie nu-ti plac asta nu inseamna ca nici altora. Faza cu inteligenta trebuie sa vb. despre tine deoarece nu ti-ai vazut de treaba. Odata ce i-am raspuns omului exact cum a cerut nu vad de ce trebuie. sa faci atata tam, tam.