anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Vreu si eu o parere de la cei care au vazut filmul Hannibal Rising 2007. As intentiona sa-l vad, dar parca nu stiu ce efect ar avea asupra psihicului meu avand in vedere ca am doar vreo 16 ani. Merita sa-l vad? DAU FUNDA raspunsului cel mai detaliat.

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Ce efect sa-ti lase? Este doar un film pana la urma... Daca esti ultra emotiv si plangi din absolut orice atunci nu te uita. Adevarat, are un pic de sange si niste faze mai naspa si se intampla si ceva cam trist la un moment dat dar nu ramai marcat din asa ceva pentru ca... stiu si eu - este doar un film.

Nu este ca si cum te-ai uita la un horror sau ceva de genul daca la asta te gandesti.

Daca iti plac filmele cu drama, psihologie, sabii si mult sange *logic* atunci te poti uita fara probleme.

Acum nu stiu daca merita sau nu sa-l vezi.Nu am ramas cu nimic dupa ce l-am vazut.

Eu as zice sa nu te uiti. Nu mi-o lua in nume de rau dar nu prea ai ce sa inveti din el si sunt unele faze care nu stiu ce efect ar avea asupra ta.

Pe mine nu m-a miscat cu nimic intrucat este un film dar sunt si faze cu sange + personaje sadice/nebune.

Eu m-am uitat la el tot asa... pe la 15-16 ani si nu am fost marcat de absolut nimic din ce era acolo. Hannibal era un nebun asa ca este bine sa tratezi lucrurile ca atare.

Decizia iti apartine. Mai bine nu te uiti. Nu castigi nimic daca te uiti.

Bafta!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RainmakerX):

Multumesc de raspuns! Am inteles punctul tau de vedere.

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca te-am ajutat! O zi placuta in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RainmakerX):

Mersi

| Coquinne a răspuns:

Fata de partile cu Anthony Hopkins nu e cine stie ce.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Coquinne):

Intr-adevar mai degraba povestea in sine e dura, scenele nu-s cine stie ce