Narcis iustin...
dar lumea probabil ca o sa il voteze pe adrian tutu...din cauza cazului sau impresionant!
Este adevarat ca adrian a cantat frumos si m-a impresionat insa nu putem trece cu vederea talentul lui narcis. Poate voi ati mai auzit asa ceva dar eu una nu. Cand a inceput sa cante pur si simplu mi-au dat lacrimile. Este cu adevarat talentat. Asta este parerea mea
Adrian Tutuu`. logiikk`.
Mdaa.si Narcisss areee talentt.
Dar sa fim seriosss adriann a cantat mult mai bine, are admiratoareee, aree si un cazz.
Deci 100% adriannn.
Sau poatee cinee stieee Narcisss.
In fiinee dupa mine Adriannn ar meritaaa:X.
Nu puteam spune noi cinee.
Vom vedeaa in finalaa`.
Poate nu va castigaa nici`unul din ei`...
Poatee chiar sa castigee la cine nu ne asteptamm.
Am 3 favoriti si oricare va castiga din astia 3 ma voi bucura. Adrian Tutu, focsanean de-al meu, Iustin care are o voce super si Rebeca Neacsu-un Ingeras! Tu pe cine sustii?
Da.dar Adrian Tutu nu putem spune ca n-ar merita Stii? Iustin are un altfel de talent, difera complet de celelalte, bineinteles la fel si al lui Adrian :X Eu as vrea sa castige ambii . desi nu e posibil
Si in plus.E adevarat ce zicea cineva: "El compune versuri rupte din realitate, care atig coarda sensibila a oamenilor, mai ales a romanilor care sunt oameni dupa cum se stie sensibili la suferinta"
Pai.mi-am schimbat oarecum parerea, desi stiam si eu asta, dar chiar si asa eu il sustin pe Adrian Tutu: "Toti sunt buni...insa unii au norocul sa se afirme chiar daca nu castiga la romanii au talent...asa toti sunt buni si Rebeca Neacsu la numai 7 ani insa are un viitor inainte si Iustin la fel dar adrian tutu e super tare la fel si alina si cristina si ceilalti." exact cum zice si Madalina
Eu as vrea narcis mai mult decat adrian deoarece:unii oameni mai pot canta ca adrian, dar ca narcis nu
Adrian Tutu. Canta foarte bine si are niste versuri frumoase :X In plus unde a ajuns hip-hopul si rapp-ul in ziua de azi Nu mai gasesc o melodie in care sa nu apara vreun cuvant mai deochiat Macar de ar cenzura
P.S. Mie nu imi place de talentul lui Narcis.Nu zic ca nu e frumos dar probabil ca pur si simplu nu imi place mie genul ala de muzica
Toti sunt buni...insa unii au norocul sa se afirme chiar daca nu castiga la romanii au talent...asa toti sunt buni si Rebeca Neacsu la numai 7 ani insa are un viitor inainte si Iustin la fel dar adrian tutu e super tare la fel si alina si cristina si ceilalti