| Ochiverzui a întrebat:

Heyy TPU! Ma plictisesc si as vrea sa incep sa ma uit la niste seriale.
PS; am vazut:Vampire diaries. Dexter. Heroes. Supranatural. Anatomia lui Grey. Stagiarii. House
FUUUUUUUUUUUNDA! Sa fie si un pic de iubire.

Răspuns Câştigător
| Ronnie35 a răspuns:

Dupa parerea mea cele mai tari seriale pe care le-am vazut sunt Pretty Little Liars, Gossip Girl, The Lying Game, Ghost Whisperer, American Horror Story, Prison Break, Life Unexpected si Teen Wolf. Vizionare placuta!

10 răspunsuri:
| Ana1017 a răspuns:

True blood, grimm si preatty little liars

| Silviuc69 a răspuns:

The Big Bang Theory, the walking dead, american dad, fresh price of bel-air...

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Tales From The Crypt.

| NiKyNyc a răspuns:

Teen wolf:*:*

| 96Madalina a răspuns:

Gossip Girl, Pretty little liars, Tru Blod, How i met your mother(comedie), Prison Break si multe altele gasesti multe pe vplay se gasesc o groazahappy. Sper ca te-am ajutat.Have a nice day!

| PinkPanther a răspuns:

Incearca: doctor who, the big bang theory, csi, criminal minds, true blood, psich.

| Dumnezău a răspuns:

HIMYM,True Blood,Teen Wolf,Pretty Little Liars,TVD si Gossip Girl sunt căcaturi penibile,de toata jena,mai ales cel destinate in special,adolescentilor.

The Newsroom,The Wire,Fringe,The Good Wife,Boston Legal,Rome,The Borgias,Dexter, Spartacus, Joan of Arcadia, Breaking Bad, Game of Thrones.Astea ti le recomand eu, sunt superioare, la orice nivel.

| PinkPanther a răspuns (pentru PinkPanther):

*psych

| AleAlbu a răspuns:

Serialul "Aproape legal"
http://port.ro/.......film_page

| powerofasmile a răspuns (pentru Dumnezău):

In pare sincer rau sa te contrazic insa Pretty little liars nu este un "Cacat penibil".
In rest iti dau dreptate HIMYM e praf, True blood. praf si asta, teen wolf de asemenea, TVD nu are pic de farmec, iar gossip girl o mare prostie.
PLL mi se pare un serial chiar interesant care te forteaza, intr-un fel sa fi foarte atent la detalii.happy
Desi sunt o mare fana K-drama, pot sa spun ca Dr.House si PLL sunt de calitate. :3