anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy:*vreau sa merg cu niste tovarasi azi la film dar nu stiu la care...idei cv?:Xdau funda:X

Răspuns Câştigător
| arvamircea a răspuns:

Ooooo pai zi asa stiu cele mai horror filme si comedie curata in acelasi timp trebuie sa il vezi ====>Scary.Movie.4.

9 răspunsuri:
| arvamircea a răspuns:

Acu eu stiu o gramada de filme dar depinde ce vreti dar asa ca un sfat pentru ca e si craciunul incearca "Singur Acasa"(1, 2,3sau 4) e comedie curata rolling on the floor. Daca leai vazut si vrei alceva spune-mi ce gen de film si iti zic happy

| amykool a răspuns:

Eu am fost la marea cursa de craciun 3d este foarte fain ii animat dar atat poti sa razi la el sau depinde cati ani ai daca ai peste 15? dar poti sa vezi... sau jocul umbrelor ii ag sau de anul nou... Sper ca te-am ajutat! Funda? big grin

| xlollypop a răspuns (pentru amykool):

MS:*dar ai vazut cunva sau sti daca e misto the thing?

| xlollypop a răspuns (pentru arvamircea):

Pai vreau ori un horror dala misto rau ori o comedie super tare(da, am vazut singur acasa toate partilelaughing)

| nini69 a răspuns:

La un film horror comedie romantic sau mai vechi funda?

| xlollypop a răspuns (pentru arvamircea):

Aaa da pe scarry movie l-am vazut...a fost prea misto...asa deci ce filme horror stiihappy:*?

| nini69 a răspuns (pentru xlollypop):

Pai horror macete am filmu pe sidi da e cool trebuie sa-l vezi sau intra pe filmehd.com acolo gasesti cu sacu filme online si de acolo te poti si inspira sau sa le vezi. funda te rog

| nini69 a răspuns:

Hey am spus un super sfat si ai dat funda altcuiva lu ardvamircea hm

| amykool a răspuns (pentru xlollypop):

Nu l-am vazut nu stiu de el nimic...