| Drag00s a întrebat:

House M.D., Game of Thrones, Prison Break, Lost si C.S.I.
Intrebarea este care dintre acestea merita cel mai mult vizionat
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Le-am vazut pe toate, mai putin Game of Thrones (pe care doresc sa-l vad) si iti recomand sa incepi cu Lost.
Are 6 sezoane, il vei termina repede, vei fi captivat de serial, vei avea impresia ca scenaristii isi bat joc de tine, iti vor raspunde la intrebari dar acele raspunsuri vor naste alte intrebari. Combina excelent misterul, comedia, drama, thrillerul psihologic, sf-ul si dragostea laolalta.
Prison Break are 4 sezoane, este de asemnea foarte captivant, cu o tema interesanta, primele doua sezoane sunt excelente, al treilea insa este dezastruos, iar al patrulea mi s-a parut tras de par. Insa per total a avut persoanje bune, intriga buna care se schimba mereu(in sez 3 e varza iar in 4 este prea exagerat schimbata)
House MD - 8 sezoane, aceeasi problema ultimul sezon mi s-a parut tras de par, insa povestea, firul epic este bine realizat. Sunt momente comice, mai putin comice, si momente dramatice. Este unul dintre cele mai bune seriale de medicina pe care le-am vazut.
C.S.I - pfff are o gramada de sezoane(sper ca te referi la original) mi-a placut, insa problema este ca te saturi de el. Este bine facut insa dupa un timp simti ca-l lungesc prea mult. Persoanl dupa sezonul 6 nu m-am mai uitat, iar acum daca nu ma insel au vreo 12 sezoane.
Game of Thrones nu l-am vazut, insa am citit recenzii si am vazut ca este bine vazut de altii, un prieten se uita la el si este impresioant (el este si fan al serialelor si filmelor cu caracter medieval)

Deci ti-as recomanda sa incepi cu Lost, insa sincer, toate serialele propuse sunt, per total, bune si chiar nu ar conta cu care vei incepe.

6 răspunsuri:
| AllisonStevens a răspuns:

Eu aleg House MD, dar trebuie sa ai timp pentru el, sunt 8 sezoane. Daca nu ai timp asa mult uite-te la Game of thrones. are putine episoade

| OhGodWhy a răspuns:

Game of thrones
Prison Break
Si restul sun si mai bune dar numai pe aste am apucat sa le vad cat de cat
Nu prea am timp sa ma mai uit la seriale desi as vrea sad

| Drag00s explică (pentru M25M):

Un raspuns complet si foarte satisfacator happy
Am tras deja House MD (primul sezon), si ce sa zic...sa am rabdare si sper sa merite big grin
Multumesc pentru sfat! Ai funda happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare-i bun şi tare în felul său(mai puţin Game of Thrones de care nu ştiu prea multe şi C.S.I. care nu mi-a plăcut niciodată).

| thewomaninwhite a răspuns:

Lost si house m.d

| M25M a răspuns (pentru Drag00s):

Vizionare placuta!
Si eu iti multumesc pentru funda!