| byaanca a întrebat:

Imi puteti povesti pe scurt, ultima parte din Twilight Saga Breaking Dawn, cei care au citit romanul, va rog, ofer funda!

Răspuns Câştigător
| saku970 a răspuns:

Bella se trezeste,mda experimenteza vanatul si astea alfa o veste cam proasta fata ei Renesme este sufletul poereche al lui Jacob, Voltueri afla de copil adica de Renesme si hotarasc ca este prea periculoasa ca sa o kase in viata (copii vampiri in trecut erau facuti di bebelusi nou nascuti si erau incontrolabili) asa ca se pregatesc sa vina,Alice si Jasper fug ca sa caute probe dar familiei ii spuner ca ii paraseste deoarece nu vor sa moara, cei din familia Cullen isi aduna o mini-armata si se antreneaza, Bella isi antreneaza acel tralent de a respinge celelalte talente...si din moment ce este vampir acum estre mai puternic talentul ei deci poate proteja mai multe persoane (cum ar fi daca Jane il ataca pe Edward ea il poate proteja) Si mda se antreneaza ei,vine si ziua "razboiului",Jane si Alec aproape sa moara de surpridere ca nu le functioneaza talentul laughing Dar Alice se intoarce cu dovezi ca Renesme nu poate face rau si ca nu va reprezenta un risc, acestia pana la urma pleaca, iar ei...traiesc fericiti, cam atat. Daca nu stiai Alec are talentul de a te face saa nu mai simti nimic, adica vezi numai negru in jurul tau si te poate omor fara efort adica mai exact te lasa fara simturi!

2 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

In a doua parte familia Cullen isi aduna martori cu privire la Renesmee pentru a se confrunta cu Volturi. Alice pleaca impreuna cu Jasper, iar la intoarcere aduc un copil tot pe jumatate vampir, jumatate om pentru a-i convinge pe Volturi ca Renesmee nu reprezinta nici un pericol pentru ei. Jacob se indragosteste de Renesmee, Bella ramane impreuna cu Edward, iar Volturi se intorc inapoi in Italia. Sper ca te-am ajutat!

| byaanca explică (pentru mariacris98):

Multumesc foarte mult, ai putea specifica, te rog, daca jacob ramane la varsta de 16 ani sau se dezvolta,pentru ca nu cred ca se poate indragosti de renesmee fiind ea asa de mica, sau ea se desvolta extrem de repete precum in perioada fatului, adaoga si acest amanunt si iti voi oferi fundita :d