In film, motivul este ca Emma e plecata intr-o excursie in Europa cu familia ei.
In realitate, Claire Holt [ adica Emma ] trebuia sa filmeze pentru The Messenger 2, asa ca a renuntat la H2O.
Multi spuneau ca a murit, [ doamne fereste ]. Daca auzi asta undeva, sa stii ca nu este adevarat. Traieste si e fericita .
Deoarece Claire Holt [Emma] s-a apucat de fimul ''The Messenger 2'' si nu a putut filma si in H2o, si ca sa fie 3 sirene au bagat-o pe Indiana Evans[Bella] Simplu!
Claire Holt (Emma) este plecată cu familia ei în Europa (în film), dar în realitate ea a renunțat la 'H2O' pentru un alt fil 'The Messenger 2'. Zvonurile că joacă în alt film sunt neadevărate (la fel și că a murit). PS: unde pot vedea 'H2O' în continuare? De când nu s-a mai difuzat pe 'Disney Channel' (sau ce canal era acest serial) nu m-am mai uitat.
Pentru ca Claire Holt a acceptat un rol in alt serial, asa ca Indiana Evans i-a luat locul!
Pai in film Emma e plecata cu familia ei in jurul lumi si bella a simtit ca si Riky si Cleo sunt sunt sirene si asa s-au apropiat.
Funda?
Emma a plecat intr-o exursie din cate am inteles cu familia.Si oricum mie imi place mai mult de Bella decat de Emma
In realitate emma a renuntat la h2o pentru alt film. in h2o emma e plecata cu parintii intr-o calatorie in jurul lumii.
Pai da cam asa e..nu stiu de ce cred ca emma a renuntat sa mai joace in film(sau asa cred)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: